Εδεσσαϊκός| Μένει ο Παπουτσίδης, έρχεται ο Ηλιόπουλος



Δυναμώνει ολοένα και περισσότερο ο Εδεσσαϊκός. 

Οι «πράσινοι» συμφώνησαν οριστικά για ανανέωση με τον Τάσο Παπουτσίδη, παρότι ο 23χρονος Κοζανίτης μεσοεπιθετικός, που έκανε αξιόλογη σεζόν (και έχει ατού ότι καλύπτει αρκετές θέσεις), έγινε δέκτης και άλλων προτάσεων. 

Ο άλλοτε παίκτης της Βέροιας, του Μακεδονικού Φούφα και της Κ20 του Ολυμπιακού ανακοινώθηκε ως ακόμα μια πολύτιμη μονάδα που παραμένει στη «φαρέτρα» του Βασίλη Ασλανίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Εδεσσαίων:

«ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΗΣ

Με τα χρώματα του Εδεσσαϊκού θα αγωνίζεται για 2η χρονιά ο μεσοεπιθετικός Τάσος Παπουτσιδης.

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον Τάσο Παπουτσιδη, έναν ποδοσφαιριστή που πρόσφερε τα μέγιστα στην περσινή χρονιά σημειώνοντας 5 τέρματα το ένα πιο όμορφο από το άλλο!!! Μετα τα τυπικά της συμφωνίας ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, που αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στον τεχνικό των Πράσινων Βασίλη Ασλανιδη, σε αποκλειστικές δηλώσεις στο edessaikos.gr μας είπε :Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα, εύχομαι φέτος να πάμε ακόμα καλύτερα σε όλους τους τομείς.Διάφοροι λόγοι δεν με άφησαν να φύγω και να πάω σε παραπάνω κατηγορία Χαίρομαι που ανήκω στο ροστερ του Εδεσσαϊκού».

Παράλληλα, προφορική συμφωνία φαίνεται πως προέκυψε και με τον Φλωρινιώτη γκολκίπερ, Λάζαρο Ηλιόπουλο (Φωτο κάτω), με θητεία σε Ερμή Αμυνταίου, Κύπρο, Κ20 Λεβαδειακού και μέχρι πρότινος ΠΑΣ Φλώρινα. 


Εκτός σοβαρού απροόπτου, οι δυο παίκτες ξεκινούν προπονήσεις με τους «τριαινοφόρους» από Δευτέρα και μένει ως βασική εκκρεμότητα στο «παζλ» η απόκτηση έμπειρου επιθετικού (συν αξιοποίηση ορισμένων νεαρών, που θα καλύπτουν και θέσεις μικρών).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική