Πανσερραϊκός| «Πάτησε» Σέρρες ο Ολαϊτάν, άμεσα στις προπονήσεις


Μετά από αρκετή καθυστέρηση, λόγω προβλημάτων με τις πτήσεις λόγω των ειδικών συνθηκών του covid-19, ο Μάικλ Ολαϊτάν πάτησε ξανά το πόδι του στις Σέρρες, σύμφωνα με την «ΕΡΤ ΣΕΡΡΩΝ». 

Ο Νιγηριανός φορ αποκτήθηκε τον Γενάρη από τον Πανσερραϊκό, προερχόμενος από τον Απόλλωνα Πόντου, κυρίως για τα μπαράζ ανόδου, αλλά πρόλαβε να παίξει δυο ματς, πετυχαίνοντας ισάριθμα γκολ, πριν την οριστική διακοπή του Μαρτίου. 

Στα «λιοντάρια» υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες από τον έμπειρο Αφρικανό, δίπλα στους Γκούρτσα, Ντάλα Κόστα και Παπαβασιλείου στη γραμμή κρούσης (μεγάλος συναγωνισμός), ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Άγγελου Διγκόζη, με στόχο να καλύψει το χαμένο έδαφος το ταχύτερο δυνατό. 


Οι Σερραίοι, μετά την καλή εμφάνιση με τον Άρη, δίνουν το επόμενο τεστ προετοιμασίας την Παρασκευή, εντός έδρας με τον Αλμωπό Αριδαίας, τον οποίο θα συναντήσουν και στο πρωτάθλημα, ματς που ίσως κάνει ντεμπούτο ο Λυμπέρης Στεργίδης. 


Τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά (πχ ανακοίνωση παικτών που προπονούνται με την ομάδα, όπως ο Γερόλυμος), ενώ στάση αναμονής τηρείται και για την άφιξη και ενσωμάτωση του Αργεντινού αριστερού μπακ, Μάρκος Πίντο, που έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό από τους «ερυθρόλευκους».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική