Οριστικό «deal» Ηρακλή με Ηρακλή Αμπελοκήπων, οι λεπτομέρειες και η ενίσχυση



Σε νέα ρότα βαδίζει πλέον ο Ηρακλής Αμπελοκήπων και κυρίως ο… Ηρακλής. 

Οι δυο συνονόματες ομάδες της Θεσσαλονίκης, με χαώδη διαφορά βεβαίως σε δυναμική και βεληνεκές, έδωσαν οριστικά τα χέρια για το μνημόνιο συνεργασίας τους, που ανοίγει νέους ορίζοντες. 

«Ηρακλής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης» θα είναι η ονομασία. 

Χρώμα ούτως ή άλλως το κυανόλευκο. Σήμα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, το οποίο κατά καιρούς επέλεγε και η ομάδα των δυτικών συνοικιών. 

Πρώτη έδρα οι Αμπελόκηποι, δεύτερη το Καυτανζόγλειο.

5+4 ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, «ΜΕΣΑ» Ο ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Οι βασικοί όροι είναι λίγο-πολύ γνωστοί, με χρηματοδότηση από Ηρακλή (κυρίως Θόδωρο Δρακόπουλο), «στήσιμο» ρόστερ από κοινού, παραμονή του Γιάννη Ζαντόπουλου στην προεδρία και του Γιώργου Ακριτόπουλου στον πάγκο. 

Σε περίπτωση ανόδου, η σκυτάλη για τη σύσταση νέας ΠΑΕ περνά αποκλειστικά στην αρμοδιότητα και απόλυτη δικαιοδοσία του Ηρακλή, με «πεντακάθαρο» ΑΦΜ και αλλαγή ονόματος και έδρας. Οι Αμπελόκηποι θα κάνουν πίσω. 

Υπάρχουν και λεπτομέρειες που δεν έγιναν γνωστές και ίσως θελήσουν να δημοσιοποιήσουν προσεχώς οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι. 

Το πλάνο συνεργασίας περιλαμβάνει «πάντρεμα» διοικήσεων: 

Πέντε άτομα από Ηρακλή Αμπελοκήπων και τέσσερα από Ηρακλή. 

Από τον Ημίθεο θα είναι σίγουρα οι Κώστας Ιωακειμίδης και Θόδωρος Δρακόπουλος (παραμένει φυσικά κανονικά μπασκετικός παράγοντας, ως ισχυρός άνδρας της «κυανόλευκης» ΚΑΕ), αλλά και δυο ακόμα.

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΜΠΗΚΑΝ ΗΔΗ ΛΕΦΤΑ»

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Ζαντόπουλος ανέφερε στον soccerpractor: «Όλοι οι εμπλεκόμενοι φτάσαμε οριστικά στο deal. Θα υπάρχει απόλυτη σύμπνοια και συνεργασία, με ένα κράμα μελών των δυο διοικήσεων. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους κ.κ. Καράογλου και Δρακόπουλο, που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη συμφωνία και στον σχεδιασμό. Ήδη έχουν μπει τα πρώτα χρήματα από πλευράς Ηρακλή».

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΑΜΕΣΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προπόνηση της Δευτέρας στους Αμπελόκηπους παρακολούθησαν αρκετά στελέχη της οικογένειας του Ηρακλή, όπως οι κ.κ. Λάκης Παπαϊωάννου, Παναγιώτης Μαρμαρινός, Κώστας Ιωακειμίδης και Θανάσης Ηρακλής. Την Τρίτη ή το πολύ την Τετάρτη αναμένεται να «πέσουν» και οι υπογραφές στο μνημόνιο συνεργασίας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΟΔΟΥ

Τις επόμενες μέρες είναι πιθανό να γίνει κοινή συνέντευξη Τύπου, για ανάλυση των δεδομένων, ενώ πλέον η σκυτάλη περνά σε φάση μεγάλης ενδυνάμωσης του ρόστερ. Της αγωνιστικής «μεταμόρφωσης» του Ηρακλή, με στόχο να κατακτήσει ξανά πρωτάθλημα και άνοδο από τη Γ΄ Εθνική, όπως το 2018. 

Ήδη πάνω από… 50 (!) ονόματα ελεύθερων παικτών, εγνωσμένης αξίας και εμπειρίας σε επαγγελματικές και εθνικές κατηγορίες, «παρελαύνουν» ως προτάσεις και αξιολογούνται για την ενίσχυση της ομάδας, για να αποκτηθούν αρκετοί (αρχικά περίπου 5-6, στην πορεία ίσως περισσότεροι, ανάλογα και με τα φιλικά).



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική