Eδεσσαϊκός| «Βλέπει» Ηλιόπουλο, Ερυθρόπουλο & Ακριτίδη για την εστία



Μια από τις βασικές θέσεις που θέλει να ενισχυθεί ο Εδεσσαϊκός είναι αυτή του τερματοφύλακα, αφού ο βασικός πέρυσι, Στάθης Βασιλειάδης δείχνει «φευγάτος». 

Πολύ κοντά στην έξοδο και δεν αναμένεται να ανανεώσει. 

Ήδη συμφώνησαν να παραμείνουν οι νεαροί Μάριος Παπαγεωργίου και Νίκος Βαλαβάνης. 

Η ομάδα του Βασίλη Ασλανίδη ωστόσο, που ως τώρα απέκτησε μόνο τον Γρηγόρη Κυζιρίδη, βλέπει τρεις περιπτώσεις για τα δοκάρια και είναι πιθανό να αποκτήσει από έναν, ως και τους… τρεις! 

Αυτοί σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor είναι οι Λάζαρος Ηλιόπουλος, Παύλος Ερυθρόπουλος και Νώντας Ακριτίδης. 

Ο Ηλιόπουλος (στην κεντρική φωτο) είναι 22χρονος Φλωρινιώτης, που ήταν βασικός στον ΠΑΣ Φλώρινα στη Γ΄ Εθνική, θεωρείται μεγάλο ταλέντο και ακόμα αγωνίστηκε σε Ερμή Αμυνταίου (επίσης Γ΄ Εθνική), Κ20 Λεβαδειακού και στην κυπριακή, ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς. 

PellaMou.gr | Ήττα για την ομάδα του Εδεσσαϊκού μέσα στον Θερμαϊκό ...

Ο Ερυθρόπουλος είναι 22χρονος που έπαιζε στους Προμάχους και παλιότερα στον Ακρίτα Σωσάνδρας, τον Μέγα Αλέξανδρο Όρμας, την Αναγέννηση Δωροθέας, τον Αστέρα Νεοχωρίου και την Ένωση Τσάκων, ενώ ήδη γυμνάζεται με τους «πράσινους».

ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΡΟΛΟΥΣ (;)

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Όσο για τον Ακριτίδη, ο 31χρονος Εδεσσαίος γκολκίπερ αποχώρησε από τη Θύελλα Σαρακηνών, είναι παλιός γνώριμος του Εδεσσαϊκού (ακόμα σε  Νίκη Καλής, Ορφέα Ριζαρίου, Δόξα Μανδάλου και Ηρακλή Έδεσσας), ενώ αν αποκτηθεί το πιθανότερο είναι να συνεισφέρει με διπλό ρόλο, αφού ως τώρα δεν ξεκαθάρισε αν ανανεώσει ο περσινός γυμναστής γκολκίπερ, Τόλης Αποστόλου. 

Ο τελευταίος είναι πιθανό να μείνει μόνο στις ακαδημίες (λόγω και φόρτου εργασίας, αλλά και επειδή άρχισε η προετοιμασία και δεν συμφώνησε ακόμα για να μείνει), με τον Ακριτίδη σε τέτοια περίπτωση να φέρνει πιθανότατα και το δελτίο του στους «τριαινοφόρους», αλλά να επιστρατεύεται κυρίως ως μέλος του τεχνικού τιμ, για την εκγύμναση των πορτιέρο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική