Αλμωπός Αριδαίας| Νέα τριάρα στα Κουφάλια (0-3), με σόου των Αργεντινών & τσεκάρισμα Μετούσι




Από το μικροσκόπιο του Γιώργου Τυριακίδη πέρασε στο νικηφόρο φιλικό με τον ΠΑΟ Κουφαλίων εκτός έδρας με 3-0 ο Έρβιστ Μετούσι. 

Πρόκειται για 29χρονο δεξιό μπακ, με θητεία σε Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΟ Σελλάνων, Ατρόμητο Παλαμά, που αξιολογείται από τον Αλμωπό Αριδαίας και ακόμα δεν πάρθηκε απόφαση για το αν αποκτηθεί, όπως και για τον Κερκυραίο εξτρέμ, Νικήτα Τσάνη, που έπαιξε ξανά, ενώ είχε αγωνιστεί και στη νίκη στη Χαλκιδική.

Ο Έρβιστ Μετούσι

 Όπως και με την Τρίγλια, η ομάδα της Πέλλας έδειξε το καλό της πρόσωπο και κέρδισε «καθαρά», χτίζοντας ψυχολογία, με έναν ενισχυμένο και φιλόδοξο αντίπαλο που βλέπει ψηλά στη Γ΄ Εθνική, όπως η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη. 

Τη διαφορά για τον Αλμωπό έκαναν οι δυο Αργεντινοί, Σοντά και Γκαγέχος, που άρχισαν να… λύνονται και να «ρολάρουν», με τον πρώτο να πετυχαίνει δυο γκολ και τον δεύτερο ένα. 

Από την ομάδα της Αριδαίας, που δεν προβλέπεται να δώσει φιλικό το Σαββατοκύριακο, έλειψαν οι Μουτζούρης, Κιουλτζόπουλος, Αμαραντίδης, Έππας, Νικολίτσας, Ιωαννίδης, ενώ άμεσα αναμένονται τρεις-τέσσερις προσθήκες (δυο πλάγιοι μπακ, στόπερ και εξτρέμ οι βασικές ανάγκες). 

Για το αριστερό άκρο της άμυνας, ακλόνητο φαβορί δείχνει ο Θεόφιλος Κουρούπης, που το πιθανότερο είναι να υπογράψει και να ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο διήμερο. 

Το 0-1 για τους φιλοξενούμενους έκανε στο 8΄ ο Pablo Soda (αναμένεται να συνθέσει δυνατό δίδυμο στην αιχμή του δόρατος με τον Γιάννη Γκέσιο), ενώ το 0-2 ήρθε ξανά από τον Αργεντινό φορ, στο 44΄. 

Στο 56΄ ο έτερος Αργεντινός, ο μέσος Ezequiel Gallegos, διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ: Πατσιογεώργος, Μυσιούδης, Λαζαρίδης, Μπουγαϊδης, Γάκης, Π. Αντωνιάδης, Τζόκιτς, Στ. Αντωνιάδης, Βαρότσης, Στεφανίδης, Τσολακίδης. Έπαιξαν και οι Λιόνης, Χατζηλιάδης, Τοπαλίδης, Κωτούλας, Μάντζιος, Βελλίνης, Τσεκερίδης, Παπαδάκης (υπό δοκιμή, που αναμένεται να αποκτηθεί).

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Μένιος, Μαγγίζης, Προκοπίου, Βενέτης, Ρογγότης, Ασλαμπάλογλου, Μπαξεβάνος, Gallegos, Soda, Μάνιος, Μεντής. Έπαιξαν και οι Μετούσι, Τσάνης, Πέττας, Προύντσης, Γκέσιος.

 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική