ΠΑΟΚ| Χαμένη ιστορική ευκαιρία με Κράσνονταρ, ήττα και στην Τούμπα (1-2, pics)


 «Έσβησε» το όνειρο του ΠΑΟΚ για είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού παρότι έφτασε στην πηγή, μετά τον αποκλεισμό των Μπεσίκτας και Μπενφίκα και τη σχετική ελπιδοφόρα ήττα στη Ρωσία (άφηνε ανοιχτούς λογαριασμούς το 2-1), το σενάριο ήταν ξανά αποκαρδιωτικό και εφιαλτικό. 

Ο Δικέφαλος του Βορρά ήπιε το «πικρό ποτήρι» του αποκλεισμού, χάνοντας και στην Τούμπα με 2-1 από τους Ρώσους, στις λεπτομέρειες (που ήταν εις βάρος του, με την κατοχή π.χ. να είναι 53-47, σε ένα ματς που θα... βόλευε ακόμα και το 1-0) και παρότι μπορούσε να είναι αυτός που θα κουνάει σεντόνι στα γκρουπ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με βάση την εικόνα των δυο αγώνων. 

Βέβαια, στην πράξη έδειξε ανέτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση, οτι κάτι του έλειπε. 

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα μένει ξανά με απωθημένα, «χύνοντας» το… γάλα σε μια κρίσιμη καμπή και αφήνοντας αναξιοποίητη ακόμα μια ιστορική ευκαιρία. 

Ο ΠΑΟΚ, που θα στραφεί μοιραία στην προσπάθεια διάκρισης στις δυο εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και στο Europa League (την Παρασκευή μαθαίνει τους αντιπάλους του), είχε ευκαιρίες να προηγηθεί, αλλά κόντρα στη ροή του ματς έγινε το 0-1, με ένα «κρύο» αυτογκόλ του Μιχαηλίδη στο 73΄, μια στιγμή ατυχίας σε αντεπίθεση, κόβοντας για τα καλά τα φτερά των γηπεδούχων, που κυνηγούσαν ένα θαύμα πλέον. 

Στο 77΄ οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν ότι αναθάρρησαν και πίστεψαν στην ανατροπή, όταν ο Ελ Καντουρί με κεφαλιά σε φάουλ του Σβαμπ έφερε το ματς στα ίσια. 

Υπήρχαν περίπου 15 λεπτά, για ένα γκολ που θα έστελνε την «παρτίδα» στην παράταση.

 Με τη σέντρα ουσιαστικά όμως, στο 78΄, εξανεμίστηκαν οι τελευταίες ελπίδες του ΠΑΟΚ, με το γκολ του Καμπελά.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς , Κρέσπο (59’ Ουαγκέ ), Ίνγκασον , Βαρέλα (76’ Σφιντέρσκι ), Μιχαηλίδης , Γιαννούλης , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Πέλκας (59’ Τσόλακ ), Τζόλης , Α.Ζίβκοβιτς .

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Σαφόνοφ, Πετρόφ, Μαρτινόβιτς, Κάιο, Ραμίρες, Ούτκιν (58’ Σμολνίκοφ), Γκαζίνσκι (82’ Καμπόλοφ), Βιλένα, Κλάεσον, Μπεργκ, Καμπελά (85’ Σουλεϊμάνοφ).





















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική