Βέροια| Σταθερά βήματα προόδου, 2-0 στο τεστ με Πόντιους Κοζάνης (pics)

 

Ανεβάζει στροφές σταδιακά η Βέροια, των πολλών νέων προσώπων και των μεγάλων φιλοδοξιών. 

Η ομάδα της Ημαθίας κέρδισε 2-0 στο Ταγαροχώρι σε φιλικό τους Πόντιους Κοζάνης, τους οποίους θα συναντήσει και στο πρωτάθλημα, με δυναμικό πρώτο μέρος. 

Διάστημα στο οποίο η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη πέτυχε τα δυο γκολ και έχασε πέναλτι και ευκαιρίες, ενώ δεν κινδύνεψε αμυντικά. 

Στο 15΄ ο Πόζογλου έχασε πέναλτι (σε χέρι αμυντικού της ΑΕΠ), στέλνοντας τη μπάλα άουτ από την άσπρη βούλα. 

Στο 34΄ ο Στάμου με κεφαλιά σε σέντρα του Μούργου άνοιξε το σκορ, ενώ στο 36΄ ο Λουκίνας έφυγε στην αντεπίθεση, πλασάροντας εύστοχα την κατάλληλη στιγμή για το 2-0. 

Η «Βασίλισσα» του Βορρά έκανε διαχείριση του αβαντάζ στο δεύτερο μέρος, χωρίς πάλι να απειληθεί, ενώ έπεσε ο ρυθμός λόγω και των πολλών αλλαγών. 

Το επόμενο φιλικό θα δοθεί το Σάββατο, στη Βέροια με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ στο τεστ με τους Κοζανίτες δεν έπαιξαν οι Βελλίδης, Οικονόμου (αποκτήθηκε μια μέρα πριν).

ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΦΑΣΕΙΣ»

Μετά το ματς ο τεχνικός της Βέροιας Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι με ρυθμό. Αμυντικά ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Επιθετικά προσπαθήσαμε και από τα άκρα και από τον άξονα και δημιουργήσαμε φάσεις. Η απόδοσή μας, για την εποχή που έγινε το ματς, με άφησε ευχαριστημένο. Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί».

Σε ερώτηση για τον Σάββα Μούργο που δοκιμάζεται, είπε ότι είναι πολύ καλός και ποιοτικός ποδοσφαιριστής κι έχει παραστάσεις κι εμπειρίες από Αγγλία. «Θέλω στο ρόστερ μου ποιοτικούς ποδοσφαιριστές» πρόσθεσε. Για τις υπόλοιπες μεταγραφές, ο Καβαλιώτης τεχνικός τόνισε ότι η Βέροια αναζητά έναν αμυντικό μέσο, έναν να παίζει στα άκρα, έναν να αγωνίζεται πίσω από τον φορ και ίσως κι έναν κεντρικό αμυντικό.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης (59’ Τσιμόπουλος), Μπουκουβάλας (59’ Μουχάλης), Παπαχρήστος (59’ Πεταυράκης), Στάμου (59’ Μαραγκός), Σκόνδρας, Μπλέτσας, Μούργος (59’ Σιμόνι), Βεργώνης (73’ Περτσιούνης), Πασάς, Πόζογλου, Λουκίνας (59’ Καραγιάννης).

ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ: Ψαρράς, Τρομπούκης, Κοτταρίδης, Τσίπρος, Ντούκα, Παπαδόπουλος, Μωυσή, Τσικόπουλος, Τσελέπης, Καρακατσάνης, Πάλλας. Έπαιξαν και οι Σταυρίδης, Αιχμαλωτίδης, Τσιάρας, Βοργιαζίδης, Αγροπανίδης, Λιανός.






















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική