Με σφραγίδα Μαυροματίδη, ο Φούφας 2-0 τα Γιαννιτσά



Με πρωταγωνιστή τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, Γιώργο Μαυροματίδη, που πέτυχε δυο γκολ, στο 15΄ και το 40΄ με σουτ, ο Μακεδονικός Φούφα κέρδισε 2-0 σε φιλικό στην Πτολεμαϊδα την Αναγέννηση Γιαννιτσών. 

Από την ομάδα του Νίκου Κατακαλίδη έλειψαν οι Θεοδουλίδης, Μπακάλης και Μητσόπουλος, ενώ την άλλη Κυριακή θα δοθεί εκτός έδρας φιλικό με τη Θύελλα Σαρακηνών.

Για την ομάδα της Πέλλας, ο Σταύρος Κωστογλίδης άφησε εκτός σχεδόν το μισό ρόστερ, ενώ τα επόμενα τεστ θα δοθούν με Δόξα Μελισσίου (Τετάρτη στο βοηθητικό) και Ηρακλή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης (άλλο Σάββατο εντός).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ: Δημητριάδης, Χαραλαμπίδης, Σωτηριάδης, Πιρίτζαους, Σερσέμης, Μαυροματίδης, Καραφουλίδης, Αμαραντίδης, Σπανδωνίδης, Τοπάλης, Χάιτας. Έπαιξαν και οι Μήτκας, Παναγιωτίδης, Σιδηρόπουλος, Τσολάκης, Μαντζόπουλος, Καραβίτης, Παππάς, Ράντζογλου, Κοντογουλίδης.

ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Καραογλανίδης, Πανταζής, Κωστάκης, Γκαρακλίδης, Γιαννόπουλος, Μπαμπαλής, Πασσαλής, Ξανθόπουλος, Τσιότρας, Κατεριάδης, Ξόμπλιος. Έπαιξαν και οι Παπαδόπουλος, Κάρτζιος, Νάνιος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική