Δόξα Δράμας| Πρώτη φιλική νίκη, 2-1 τον Πανδραμαϊκό με Ολλανδούς σκόρερ (pics+vid)


Με ορατά σημάδια βελτίωσης, η Δόξα κέρδισε 2-1 τον Πανδραμαϊκό στο Δημοτικό Στάδιο Δράμας, φτάνοντας στην παρθενική νίκη στα τεστ προετοιμασίας (μετά τις ήττες από Αλεξανδρούπολη και Αιολικό). 

Για τους «Μαυραετούς», που άμεσα ανακοινώνουν νέες προσθήκες, το επόμενο τεστ θα δοθεί το Σάββατο, με την Καβάλα στο «Βερούλειο», ενώ την Τετάρτη για την ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη τη διαφορά έκαναν με τα δυο γκολ οι Ολλανδοί, Μποζ και Μπρούσελερς, με τον Χάμοντ να κάνει ντεμπούτο.  

Στο 35΄ ο Τζίνο Μποζ πέτυχε το 0-1 μετά από ωραία ομαδική ενέργεια, ενώ στο 53΄ ο Μπόντι Μπρούσελερς πέτυχε το 0-2 για τη Δόξα, έχοντας και δοκάρι στο 67΄. 


Στο 75΄ ο Μπερούκας μείωσε στο τελικό 1-2 για την ομάδα του Μπάμπη Καζεπίδη, προλαβαίνοντας την έξοδο του Στεφανάκου.

ΚΟΛΙΤΣΙΔΑΚΗΣ: «ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΙ-ΚΑΛΟΙ ΣΤΟ Α΄ ΜΕΡΟΣ»

Διαβάστε τις δηλώσεις των δυο προπονητών, από το sportdrama.gr, στον Δημήτρη Αδάκτυλο.

Θανάσης Κολιτσιδάκης (Δόξα): «Αν θυμηθούμε πως έπαιξε η Δόξα Δράμας στο πρώτο φιλικό με την Αλεξανδρούπολη και πως έπαιξε σήμερα με τον Πανδραμαϊκό, θα παρατηρήσουμε μεγάλες βελτιώσεις στο παιχνίδι της. Στο πρώτο ημίχρονο εμείς ήμασταν πάρα πολύ καλοί, στο δεύτερο δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος. Νομίζω όμως ότι κρατάμε τη θετική εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Είμαι αισιόδοξος ότι με τις προσθήκες που θα γίνουν η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι. Οι Ολλανδοί ποδοσφαιριστές μας είχαν πολύ καλή απόδοση και ειδικά ο Τζίνο σαν αμυντικός χαφ έκανε κάποιες μεταβιβάσεις που βοήθησαν πολύ. Είναι δικό μου το λάθος που έβαλα τον Φερνάντο γιατί δεν ήταν έτοιμος να παίξει αλλά το ήθελε πολύ. Σήμερα έδωσα χρόνο στον Παπαϊωάννου, τον Παρασκευά και τον Ρούτση που μπορούν να μας βοηθήσουν. Κάποιοι απ’ αυτούς μπορούν να πάρουν θέση στην ενδεκάδα και να γίνουν ακόμα καλύτεροι απ’ αυτή την συμμετοχή».

Μπάμπης Καζεπίδης (Πανδραμαϊκός): «Για μία ακόμα φορά παίξαμε πάρα πολύ καλά. Κοιτάξαμε στα μάτια μια ομάδα που βρίσκεται δύο κατηγορίες πάνω από εμάς. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες με τους παίκτες που μπήκαν και θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες. Είμαι αισιόδοξος ότι στην πρεμιέρα θα είμαστε πανέτοιμοι. Δεν με ενδιέφερε το αποτέλεσμα απλά θεωρώ ότι για λόγους γοήτρου και ψυχολογίας θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει την ψυχολογία».

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Χαραλαμπίδης, Κεχαγιάς, Πατένταλης, Κωνσταντάρας, Παπαδόπουλος, Θεοδωρίδης, Τσάκωνας, Μπελμάνι, Μουδούρογλου, Κονταξής, Μπερούκας. Έπαιξαν και οι Τζάρτζαλος, Ζήσης, Παυλίδης, Κιουμουρτζής, Μοσχόπουλος, Αχαλινόπουλος, Γρηγοριάδης, Φουστέρης, Ζηλιαχόβαλης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Ηλιάδης, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Πετρίδης, Παρασκευάς, Τάσιος, Μπρούσελερς, Μποζ, Μαυριάς, Σαμπανίδης. Έπαιξαν και οι Στεφανάκος, Φυτόπουλος, Μαρινάκης, Κόντος, Πινδώνης, Ιμπάνιες, Κιπ, Παπαϊωάννου, Ρούτσης, Χάμοντ, Οικονομίδης, Κυριακίδης.

Φωτό Χριστίνα Γεωργιάδου-sportdrama.gr (Δείτε ΕΔΩ περισσότερες φωτό)


Δείτε το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα από το dramasport.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική