Πανσερραϊκός| Ήττα 2-1 στη Θέρμη, «κλείνει» τον Ιβοριανό εξτρέμ, Μέσι Κέισι

 


 Φιλική ήττα με 2-1 στη Θέρμη από τον αξιόμαχο Θερμαϊκό γνώρισε ο Πανσερραϊκός, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Πέτρου Στοϊλα στον πάγκο. Πρεμιέρα για τα «λιοντάρια» έκαναν και οι Πίντο, Κρητικός, Τσόπελας και Γράβας, ενώ έλειψαν οι Γκούρτσας, Ψάλτης, Κασμερίδης, Ματέα, Ντάλα Κόστα και Καβουσάκης. 

Για τους «ερυθρόλευκους», που έχασαν αρκετές ευκαιρίες, δοκιμάστηκε ένας Γάλλος επιθετικός, ονόματι Αμαντού (όλα ανοιχτά για την τύχη του) και ένας νεαρός Ιβοριανός εξτρέμ, ονόματι Μέσι Κέισι, ο οποίος εκτός απροόπτου θα αποκτηθεί άμεσα. 

Ουδείς από τους δυο έχει αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα, ενώ και ο Αφρικανός διαθέτει γαλλικό διαβατήριο. 

Για τους Σερραίους ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 στο 49΄ με πέναλτι ο Μάικλ Ολαϊτάν, ενώ για τους «πράσινους» σκόραρε ο Κράββαρης (κόντρα σε μια πρώην ομάδα του, στο 1΄ με πέναλτι, που κέρδισε ο Αθανασιάδης, αλλά και ο Χατζηιγνατιάδης για το 2-1, στο 65΄ από πολύ κοντά, σε γύρισμα του Πασιαρδή.

ΡΑΜΜΑΤΑ Ο ΚΡΑΒΒΑΡΗΣ

Από την ομάδα των Τάσου Δούμα και Βασίλη Μπούρκα, που πήρε μια νίκη αυτοπεποίθησης με καλή εμφάνιση και δυνατό αντίπαλο, έλειψαν οι Βλαχόπουλος, Μουλαράς, Τσίντος, Γιαννάκος, Κ. Βαλαής, Αναστασιάδης, ενώ ράμματα έγιναν στο κεφάλι του Μάριου Κράββαρη, που τραυματίστηκε σε σύγκρουση με αντίπαλο αμυντικό.

Το επόμενο φιλικό του Πανσερραϊκού θα δοθεί την Κυριακή, εκτός έδρας με την Τρίγλια, ενώ η Θέρμη δεν έχει κάτι προγραμματισμένο.

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ: Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, Ράντζα, Τρόκας, Μπατακόιας, Μπαλικτσής, Ρ. Μπικιάρης, Πασιαρδής, Αθανασιάδης, Ν. Μπικιάρης, Κράββαρης. Έπαιξαν και οι Χατζηιγνατιάδης, Χαραλαμπίδης, Κυριακίδης, Μουζάκι, Π. Βαλαής, Παχούμης, Σιούτας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Τεντζέρης, Γιανναράκης, Καλί, Ζέρης, Γερόλυμος, Κρητικός, Τσιμίκας, Κόντσι, Γεωργιάδης, Παπαβασιλείου, Αμαντού. Έπαιξαν και οι Γουναρίδης, Κουτσίδης, Τσόπελας, Πίντο, Γράβας, Τριανταφύλλου, Όμο, Μέσι Κέισι, Στεργίδης, Μασκανάκης, Πέτρου, Ολαϊτάν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική