Ισορροπία για Εδεσσαϊκό και Κοζάνη, 1-1 στην Έδεσσα (pics)

 

 


Ισόπαλος 1-1 με την Κοζάνη αναδείχτηκε ο Εδεσσαϊκός σε φιλικό στην Έδεσσα. 

Στο 17΄ οι γηπεδούχοι είχαν οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά του Καραδήμου, ενώ στο 56΄ ο Κυζιρίδης βρήκε τον Γιώργο Καραδήμο που άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους». 

Στο 68΄ η ομάδα των αδερφών Καπετάνου κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Ηλίας Δούμας, που ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε από την άσπρη βούλα από το νεαρό γκολκίπερ, Μάριο Παπαγεωργίου. 

Στο 71΄ οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν με τον Νίκο Συράκο, ενώ γενικώς χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν. 

Για τον Εδεσσαϊκό απείλησαν οι Κυζιρίδης (6΄, 35’), Καραδήμος (14΄), Στογιαννίδης (19΄), Μαυρόπουλος (35΄) και Τούφας (55΄). 

Για την ομάδα του Βάιου Στεργιόπουλου δεν έπαιξαν οι Παπουτσίδης, Μυλωνάς, Στίκος, Κουρκουλούκης, Φουδούλης, Τσιτσάγκας, Βαλαβάνης και Ερυθρόπουλος, ενώ από τους Κοζανίτες έλειψε ο Τσώτσος, με τον Δινοβίτση να κάνει ντεμπούτο. 

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Ηλιόπουλος, Μαυρόπουλος, Στογιαννίδης, Μωυσίδης, Τζημογιάννης, Αβραμίδης, Πούπης, Τούφας, Χατζηπαναγιωτίδης, Κυζιρίδης, Καραδήμος. Έπαιξαν και οι Παπαγεωργίου, Κεραμιδάς, Ροδοβίτης, Χατζηγεωργίου, Μίσκος, Κόλεφ, Βύρος και Παρθενόπουλος.

ΚΟΖΑΝΗ: Γκόγκος, Πρωτογέρης, Μωυσιάδης, Τρομπούκης, Σεκκουλίδης, Μαντώς, Τσαγκαλίδης, Μανακίτσας, Συράκος, Δούμας, Χατζηζήσης. Έπαιξαν και οι Ναθαναηλίδης, Βούρτης, Κιρκιλιανίδης, Δινοβίτσης, Μάγγος, Σαρηγιαννίδης, Αντάμης, Ευθυμιάδης.























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική