ΠΑΟΚ| «Άλωσε» τη Λαμία, 0-2 με Τζόλη-Βιεϊρίνια

 


Διπλό ουσίας στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ, που εν μέσω συνεχόμενων αγώνων και με φυσιολογική κόπωση, κέρδισε με 2-0 την τοπική ομάδα. Ο Πάμπλο Γκαρσία προχώρησε σε πολλές αλλαγές, για λόγους αποφόρτισης κάποιων παικτών και για να «κερδίσει» σε φρεσκάδα, με το εκτεταμένο ροτέισον να φέρνει βασικούς τους Πασχαλάκη (πρώτη φορά φέτος στην εστία), Μιχαηλίδη, Ουαγκέ, Περέιρα, Νινούα και Μουργκ. Στο 12΄ ήρθε το 0-1 από τον Χρήστο Τζόλη, μετά από ασίστ του Ουαγκέ. Το 0-2 για τους φιλοξενούμενους έκανε στο 64΄ με καλοτραβηγμένο φάουλ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες με τους Τσόλακ, Ουαγκέ και Ίνγκασον για τρίτο γκολ, χωρίς αποτέλεσμα.

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Σκόνδρας (62′ Βασιλακάκης), Μπαχανάκ (46′ λ. τρ. Σαραμαντάς), Ασίγκμπα (45’+1 λ. τρ. Τζανετόπουλος), Αντέτζο, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Ντέλετιτς, Ρόμανιτς (53′ Βασιλόγιαννης), Καραμάνος, Τσούκαλος (62′ Αραμπούλι).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης , Ουαγκέ , Περέιρα , Ίνγκασον , Μιχαηλίδης , Ντόουγκλας Αουγκούστο , Ελ Καντουρί (71′ Σβαμπ ), Νινούα (81′ Τσιγγάρας ), Μουργκ (59′ Α.Ζίβκοβιτς ), Τζόλης (59′ Βιεϊρίνια ), Σφιντέρσκι (81′ Τσόλακ ).

φωτο από PAOK FC

 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική