ΠΑΟΚ| Επέκταση συνεργασίας με Πάμπλο Γκαρσία ως το 2023

 


 «Δένει» ως το 2023 τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΠΑΟΚ, που ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τον Ουρουγουανού τεχνικού μέχρι τότε. 

Ο Δικέφαλος του Βορρά επιβραβεύει έμπρακτα το έργο και την προσφορά του Γκαρσία, που απολαμβάνει εκτός από το «ρεύμα» και τη δημοφιλία στον κόσμο και την εμπιστοσύνη και τη στήριξη της διοίκησης. 

Αναλυτικά η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Πάμπλο Γκαρσία 2023

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πάμπλο Γκαρσία μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στη ζωή του την κατάλληλη στιγμή. Τότε που η επιθυμία του για ποδόσφαιρο είχε αρχίσει να χάνεται. Ο ΠΑΟΚ, ο κόσμος του, η ατμόσφαιρα της Τούμπας τον έκαναν να νιώσει και πάλι ανταγωνιστικός, ζωντανός. Έκτοτε η Θεσσαλονίκη έγινε το σπίτι του. Και θα παραμείνει.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας έπιασε αμέσως δουλειά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, αρχικά στην Κ17 κι έπειτα στην Κ19 με την οποία στέφθηκε τρεις σερί φορές πρωταθλητής και μάλιστα τις δύο αήττητος.

Η προαγωγή στην πρώτη ομάδα ήταν η επιθυμητή κι αναμενόμενη εξέλιξη, αποτέλεσμα της σκληρής του δουλειάς. Το επόμενο βήμα στη σχέση Γκαρσία – ΠΑΟΚ. Μια σχέση που ανανεώθηκε ως το 2023, με τον Ουρουγουανό να υπογράφει νέο συμβόλαιο».

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική