Μακεδονικός| «Με 4 παιχνίδια σε 9 μήνες, χάθηκαν σημαντικοί μήνες δουλειάς και προόδου»

 


«Οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι φαίνεται πως δεν έχουν καμία τύχη» είναι το μήνυμα που στέλνει ο Μακεδονικός με σημερινό δελτίο Τύπου, όπου γίνεται γλαφυρή, αναλυτική και περιγραφική αναφορά στην απραξία των τελευταίων μηνών, με μόνο 4 ματς το τελευταίο εννιάμηνο (από τον Μάρτη και μετά, αυτά που έγιναν φέτος ως την διακοπή).

Αναλυτικά η δημοσίευση των «πράσινων» για την ποδοσφαιρική καραντίνα τους και της κατηγορίας συνολικότερα:

«Με τέσσερα παιχνίδια σε εννιά μήνες…


Εν μέσω ενός δεύτερου lockdown, που έρχεται ως μέτρο περιορισμού της διάδοσης του κορωνοιού και του δευτέρου κύματος της πανδημίας, οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι φαίνεται πως δεν έχουν καμία τύχη.

Εννιά μήνες μετά την τελευταία περυσινή του αναμέτρηση, στις 8 Μαρτίου κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα (0-0), στην οποία τότε εξασφάλιζε και μαθηματικά την παραμονή του στη Γ Εθνική, ο Μακεδονικός έχει δώσει μόλις… τέσσερις επίσημους αγώνες, κι αυτούς σε διάστημα δύο εβδομάδων.

Κι αυτό γιατί η περυσινή χρονιά δε συνεχίστηκε ποτέ αλλά διεκόπη βίαια και οριστικά, ενώ η φετινή καθυστέρησε πολύ να ξεκινήσει, μέχρι που, φυσικά, αναβλήθηκε λόγω του δευτέρου κύματος κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, η επόμενη επίσημη υποχρέωση για την ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά μετά την ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι με τους «Σταχυοφόρους», ήταν η πρεμιέρα της 11ης Οκτωβρίου κόντρα στη Θύελλα Σαρακηνών. Μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, το πρωτάθλημα είχε φτάσει στην 4η αγωνιστική, χάρη σε μια εμβόλιμη που επέσπευσε τις διαδικασίες, αλλά η νέα αναβολή σταμάτησε τα πάντα εκεί που βρίσκονταν.

Τελευταίο παιχνίδι του Μακεδονικού ήταν η νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών (0-3), με τους παίκτες  να έχουν χάσει σημαντικούς μήνες δουλειάς και προόδου».

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική