Βελλίνης: «Προέχει η υγεία όλων-θα παλέψουμε για την πρωτιά στα Κουφάλια»

 

 


Για την ειδική κατάσταση «συναγερμού covid», τον κατ’ οίκον εγκλεισμό, τα περιοριστικά μέτρα στην εκγύμναση με… αστερίσκους, αλλά και τις βλέψεις του ΠΑΟ Κουφαλίων μίλησε στον soccerpractor ο Περικλής Βελλίνης. 

Ο 27χρονος Κιλκισιώτης επιθετικός, που πρόσφερε πολλά στην περσινή πορεία ανόδου, φιλοδοξεί να προσφέρει και φέτος στην επανέναρξη, έχοντας αφήσει πίσω τόσο τη στρατιωτική θητεία, όσο και κάποιους τραυματισμούς του, αρκεί να υπάρξει «σφύριγμα επανεκκίνησης», αυτή τη φορά έχοντας στο πλευρό του και τον έμπειρο Γιάννη Στεφανίδη, άλλοτε συμπαίκτη του στον Ιάλυσο Ρόδου. 



Ο Βελλίνης, που εκτός από τους Ροδίτες έπαιξε και σε Αγροτικό Αστέρα, Μακεδονικό, Εργοτέλη, Διαγόρα, Σπάρτη, Μακροχώρι και Κ19 Άρη ανέφερε αρχικά για την πανδημία και τους περιορισμούς της:

«Για όλους είναι δύσκολη η καραντίνα, περισσότερο ή λιγότερο. Έχει αλλάξει η καθημερινότητα και οι συνήθειες μας. Ελπίζω πως είναι για το καλό όλων. Στο πρώτο lockdown ήμουν στο Στρατό και δεν πέρασα όπως όλος ο κόσμος στο σπίτι. Αυτή τη φορά όμως, τα πράγματα φαίνονται πιο σοβαρά. Προέχει η υγεία φυσικά. Εγώ προσωπικά κάνω καθημερινά προπόνηση, πιστεύω οι περισσότεροι ακολουθούν κάποιο πρόγραμμα. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο με το να είσαι στο γήπεδο με τους συμπαίκτες σου, οπότε υπάρχει μεγάλη ποδοσφαιρική απραξία. Δεν μπορώ να πω αν συμφωνώ ή διαφωνώ με τα μέτρα. Ξέρω όμως ότι μου λείπει η προπόνηση και οι αγώνες. Ίσως να μπορούσαν να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, υπό κάποιες προϋποθέσεις».

«ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΤΥΧΟΙ, ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΗΔΗ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ»



Όσο για τα Κουφάλια;

«Ο στόχος της ομάδας φυσικά και είναι ο πρωταθλητισμός. Δεν ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα ματς. Ήμασταν πολύ άτυχοι, θα μπορούσαμε να έχουμε το απόλυτο σε νίκες και είχαμε και τραυματισμούς. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με το νέο έτος. Αμφιβάλλω βέβαια πολύ για την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται οι παίκτες των ομάδων. Πιστεύω πως είναι νωρίς για να ξεχωρίσουν τα φαβορί, αλλά τα Κουφάλια με 2-3 ομάδες ακόμα, θα παλέψουμε για την πρώτη θέση».

φωτο από e-koufalia, erasitexnika.gr, Βασίλης Γκοτζίδης, athlitikopierias

 






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική