Μούτσα: «Το lockdown και οι προσδοκίες στη νέα αρχή με την Καλλικράτεια»

 

Από τα πιο «ηχηρά» αποκτήματα του καλοκαιριού, βάσει βιογραφικού, ήταν για την Καλλικράτεια ο γκολκίπερ, Γιώργος Μούτσα. 


Ο 22χρονος τερματοφύλακας, που έχει θητεία ως την Κ19 του ΠΑΟΚ (βασικός, κατέκτησε και ένα πρωτάθλημα και έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων) και είναι διεθνής μέχρι την Κ19 της Αλβανίας, έχει παίξει ακόμα σε ΝΠΣ Βόλος και Καραϊσκάκη Άρτας, ενώ βλέπει την ομάδα της Χαλκιδικής ως μια ευκαιρία για επανεκκίνηση στην καριέρα του και γεμάτη σεζόν, με την προϋπόθεση φυσικά να ξεκινήσει η Γ΄ Εθνική. 



Ο Μούτσα, που συγκροτεί την τριάδα στην «ερυθρόλευκη» εστία με τους Μαυρομιχάλη και Μπαρμπόπουλο (όλοι νεοαποκτηθέντες) και ήρθε ως αντικαταστάτης του Βαγγέλη Συλλέκτη (συνεχίζει στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας) στο «1», τελείωσε πρόσφατα με τη στρατιωτική του θητεία και μίλησε στον soccerpractor για τις προσδοκίες του στον ΠΟΝΚ, αλλά και τις δύσκολες συνθήκες της καραντίνας.

Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ με τους Άγγελο Γαβριήλ (τεχνικός διευθυντής Καλλικράτειας, αριστερά) και τους εκπροσώπους του, Μίλτο Τσαβδαρίδη και Λεωνίδα Χαραλαμπίδη (δεξιά)



Ο Γιώργος Μούτσα ανέφερε αρχικά για το lockdown:

«Η καθημερινότητα μου είναι πιστεύω ίδια, όπως και των υπολοίπων ποδοσφαιριστών. Δηλαδή ακολουθώ το ατομικό πρόγραμμα το οποίο μας έχει δώσει η ομάδα για αυτή τη μεταβατική περίοδο. Είναι ένα περίεργο και ψυχοφθόρο διάστημα για όλους, αλλά προέχει η υγεία όλων μας. Θεωρώ ότι είναι δύσκολο ένας αθλητής να ξαναβρεί ρυθμό μετά από τέτοια απραξία και σίγουρα θα χρειαστούν εβδομάδες προσαρμογής, ώστε να έρθει ξανά σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει μετά τις γιορτές, διότι όλοι χρειαζόμαστε χρόνο επαναφοράς, για να γυρίσουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς σε ομαδικές προπονήσεις, πριν επιστρέψουμε σε επίσημα ματς. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο, να προσέχει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάμε και να επιστρέψουμε στα γήπεδα και στην κανονικότητα όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται».

«ΝΕΑΝΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ, ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ»


Αναφορικά με τον ΠΟΝΚ, ο Μούτσα τόνισε: «Στην Καλλικράτεια διαθέτουμε ένα νεανικό ρόστερ με πολύ ταλέντο και επειδή υπάρχουν πολλοί παίκτες στο δυναμικό, υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. Όλοι θα ήθελαν μια θέση στην εντεκάδα και είναι ευκαιρία για όλους να αναδειχτούν σε αυτή την κατηγορία. Εμείς προλάβαμε να παίξουμε μόνο ένα ματς, δεν μπορείς να βγάλεις πολλά συμπεράσματα. Ο ΠΟΝΚ έδειξε καλά στοιχεία και ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Γ΄ Εθνικής».


Όσο για το φαβορί του ομίλου, την έλλειψη κόσμου, αλλά και τον ίδιο; «Παρά το μέτριο ξεκίνημα που έκανε, φαβορί του ομίλου θεωρώ τον Μακεδονικό, λόγω του ρόστερ που διαθέτει. Είναι λυπηρό για κάθε παίκτη να παίζει σε άδεια γήπεδα και είναι κάτι το οποίο λείπει σε όλους. Αναφορικά με μένα, θα ήθελα πάνω απ’ όλα να έχω μια χρονιά με υγεία, χωρίς ατυχίες και τραυματισμούς, αλλά και να βελτιώνομαι συνέχεια».



 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική