Ηρακλής| «Σκέψεις αγοράς του γηπέδου των Λύκων στο Καλοχώρι από Δρακόπουλο»

 

 


Δελτίο Τύπου για την πρόθεση επένδυσης του Θόδωρου Δρακόπουλου, βασικού χρηματοδότη στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή και αντιπροέδρου (και συνάμα ισχυρός άνδρας στο μπάσκετ), με την αγορά των εγκαταστάσεων των Λύκων στο Καλοχώρι, εξέδωσαν οι «κυανόλευκοι».

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ηρακλή, όπου γίνεται αναφορά στο όραμα του Δρακόπουλου για το ποδόσφαιρο, αλλά και η πρόθεση επέκτασης της χωρητικότητας του γηπέδου, από 2.700 θεατές σε 10.000:

«ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ Ο Κ.ΘΟΔΩΡΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΗΡΑΚΛΗ.

Η απόφαση του κ. Δρακόπουλου αποτελεί μία ακόμη απόδειξη ότι έχει όραμα για την ποδοσφαιρική ομάδα των «κυανολεύκων» μας. Το γήπεδο έχει χωρητικότητα 2.700 θέσεων, αλλά ο κ. Δρακόπουλος έχει σχέδιο ανακατασκευής του με στόχο να χωράει στο ελάχιστο 10.000.

Και σίγουρα θέλει να αποκτήσει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής ενα δικό του γήπεδο που τόσα χρόνια έμεινε απο πολλούς στα λόγια...

Μαζί με τους συνεργάτες του στην νέα προσπάθεια που γίνεται εδώ και καιρό η διοίκηση του Ηρακλή μας έχει βάλει στόχο να δώσει όραμα στον κόσμο του Ηρακλή αλλά και να υλοποιήσει τον σκοπό ο οποίος είναι ένας και μοναδικός, να επανέλθει ο Ηρακλής απο εκεί που ποτέ δεν έπεσε αγωνιστικά ακόμα πιο δυνατός απο ποτέ.

Κάθε μέρα η διοίκηση του Ηρακλή μας, έρχονται σε επαφές με ανθρώπους ικανούς να βοηθήσουν και να προσφέρουν για το καλό του συλλόγου».

 


 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική