Ερμής Αμυνταίου| Αντίο Χατζηδημητρίου στις ακαδημίες, νέος υπεύθυνος ο Ηλιάδης

 


Ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον μέχρι πρότινος υπεύθυνο ακαδημιών, Γιώργο Χατζηδημητρίου για τον Ερμή Αμυνταίου. Τη θέση του Κύπριου, που εργάστηκε σε πολλές ομάδες (πιο πρόσφατα τεχνικός διευθυντής στην Ιεράπετρα), παίρνει ο νυν παίκτης για τους Φλωρινιώτες, Λεωνίδας Ηλιάδης, που πλέον θα έχει διπλό ρόλο. 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των «ερυθρόλευκων»:

«Το δ.σ. του Ερμή Αμυνταίου θα ήθελε να σας ενημέρωσει μετά από διαφωνίες σε πολλά θέματα της Ακαδημίας με τον υπεύθυνο Ακαδημίας Χατζηδημητρίου Γιώργο σταματά η συνεργασία μας και υπεύθυνος της Ακαδημίας αναλαμβάνει ο Λεωνίδας Ηλιάδης. Το δ.σ. του Ερμή Αμυνταίου σας εύχεται Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία».



ΗΛΙΑΔΗΣ: «ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ»

Από την πλευρά του, ο Λεωνίδας Ηλιάδης ανέφερε στα social media:

«Έπειτα από συζήτηση με την διοίκηση του Ερμή Αμυνταίου και αρκετή σκέψη αποφάσισα να δεχθώ μια νέα πρόκληση . Από σήμερα λοιπόν θα ήθελα να σας ανακοινώσω και εγώ από μεριάς μου, ότι θα έχω την διαχείριση των ακαδημιών του Ερμή Αμυνταίου.

Το μόνο που θα ήθελα να πω στους γονείς, στα παιδιά και στον κόσμο του Αμυνταίου είναι ότι με ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ και σας ΓΝΩΡΙΖΩ , η καλύτερη βάση στην εκκίνηση της συνεργασίας μας.

Κατόπιν συνεννόησης με τους προπονητές κ.Τεκιδη και κ.Σιωμο και τους ανθρώπους της διοίκησης στο άμεσο μέλλον, θα γίνουν συζητήσεις για την διευκόλυνση των γονιών των παιδιών ,οπως επίσης τόσο στο οργανωτικό κομμάτι όσο και στον τρόπο λειτουργίας.

Μέχρι τότε θα ήθελα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία και ευημερία».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική

Κεραυνός Αγγελοχωρίου| Δεν “κατεβαίνει” στο Κύπελλο με Κρύα Βρύση σήμερα, οιωνός οριστικού φινάλε