Πανσερραϊκός| Ο… ιπτάμενος Τεντζέρης που «κλοτσά» το… οριζόντιο δοκάρι (vid)!

 


Ξέρετε πολλούς ποδοσφαιριστές να φτάνουν το… οριζόντιο δοκάρι όχι με τα χέρια ή το κεφάλι, αλλά με το…  "μίτο" του ποδιού; 

Ε, ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού Κώστας Τεντζέρης είναι ένας από αυτούς τους λίγους. 

Ο Εδεσσαίος γκολκίπερ των «λιονταριών», που βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στις Σέρρες και συγκροτεί ανταγωνιστική τριάδα με Γουναρίδη-Καβουσάκη, προφανώς σε μια από τις ατομικές προπονήσεις συντήρησης στο lockdown έκανε επίδειξη… ακροβατικών. 

Με σύντομο βίντεο που ανέβασε στα social media, ο Τεντζέρης παίρνει φόρα και κάνει άλμα μπροστά σε μια εστία, κάπου ανάμεσα στο… Θεό και τα «σύννεφα» και με το πόδι σχεδόν «γλύφει» το οριζόντιο δοκάρι, με ένα άτυπο εναέριο «σπαγγάτο», τύπου… νίντζα ή καρατέκα. Κανονική απογείωση. 



Δείτε το βίντεο


 

 Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο… ΧΙΓΚΙΤΑ!


Αποδεικνύοντας ότι έχει αλτικότητα, ευλυγισία και «πλαστικότητα» σαν… αίλουρος και αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια, όπως από τον συμπαίκτη του, Γιώργο Γεωργιάδη, που σχολίασε: «Κοίτα να κάνεις τίποτα σαν τον Χιγκίτα», παραπέμποντας στην απόκρουση «scorpion kick» του διάσημου παλαιμάχου Κολομβιανού γκολκίπερ, Ρενέ Χιγκίτα, που έχει μείνει στην ιστορία και παραμένει σημείο αναφοράς διεθνώς.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική

Κεραυνός Αγγελοχωρίου| Δεν “κατεβαίνει” στο Κύπελλο με Κρύα Βρύση σήμερα, οιωνός οριστικού φινάλε