Δόξα Δράμας| Πάλεψε στη Λιβαδειά, ήττα στα σημεία με 2-1 (vid)

 


Αρκετά ανταγωνιστική και αξιόμαχη παρουσιάστηκε η Δόξα Δράμας, που παρότι είχε ελλείψεις και έπαιζε μεσοβδόμαδα (νίκη σε εξ' αναβολής με τον Εργοτέλη), έβαλε δύσκολα στον Λεβαδειακό, χάνοντας τελικά με 2-1. 

Στα κέρδη για την ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη ήταν οτι έκανε ντεμπούτο ως βασικός ο νεαρός γηγενής Ανέστης Τάσιος (δεύτερη συμμετοχή του), ενώ συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 5 Δραμινοί, από τους 8 που βρέθηκαν στην αποστολή. 

Οι “Μαυραετοί”, που είχαν 5 ματς αήττητοι (3 νίκες, 2 ισοπαλίες). στρέφονται πλέον στην αναμέτρηση της Τετάρτης, εντός με τα Χανιά για την έναρξη του β΄ γύρου, έχοντας και δυο “χρωστούμενα” παιχνίδια, με Ξάνθη και Απόλλωνα Λάρισας (αμφότερα εκτός). 

Οι Βοιωτοί, στο ντεμπούτο του Τζουζέπε Σανίνο, προηγήθηκαν στο 67΄ με σουτ του Νίλι, ενώ στο 84΄ ο Μπιανκόνι με πλασέ πέτυχε το 2-0. Για τους φιλοξενούμενους μείωσε στο τελικό 2-1 στο 89΄ ο Εμάνουελ Μενσά, που ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική. 

Η Δόξα είχε να επιδείξει δυο ευκαιρίες με τον Κουτσιανικούλη στο δεύτερο μέρος (73΄ κεφαλιά άουτ, 81΄ σουτ λίγο άουτ).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Δημόπουλος, Βήχος (75’ Παναγιώτου) Τσάπρας, Καραχάλιος, Νίκας, Μεχία, Νίλι (87’ Τζημόπουλος), Μαρίνος (75’ Πολέτο), Συμελίδης (66’ Ν΄Νομό), Μυτίδης (66’ Μπιανκόνι).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Στεφανάκος, Παρασκευάς, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Σπυρόπουλος, Χάμοντ (87’ Πινδώνης), Μαρινάκης (77’ Παπαϊωάννου), Μπελεβώνης, Σαμπανίδης (77’ Μενσά), Μπαράνκο (65’ Κουτσιανικούλης), Τάσιος (87’ Κόντος).


Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ με τα highlights


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική