ΠΑΟΚ| Σε ρηχά νερά στην Τρίπολη, ήττα 2-1 από Αστέρα



Κινούμενος στη μετριότητα, ο ΠΑΟΚ έχασε 2-1 από τον ισχυρό φέτος Αστέρα στην Τρίπολη, με τους Αρκάδες να βάζουν... φωτιά στη μάχη εξόδου στην Ευρώπη. 

Ο Δικέφαλος του Βορρά αδίκησε τον εαυτό του, συνέχισε τα σκαμπανεβάσματα και έφυγε με άδεια χέρια από το Μοριά. 

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, που έχει 7 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 9 ματς, προηγήθηκε στο 37΄, κόντρα στη ροή του ματς, με ωραίο γκολ του Σίτο, σε σέντρα του Κρέσπι. 

Οι Θεσσαλονικείς είχαν δοκάρι με τον Ουάρντα στο 35΄ και ακυρωθέν γκολ του Κρμέντσικ, στο 21΄ σε οριακή φάση. 

Ο Πάμπλο Γκαρσία έριξε στη μάχη στο δεύτερο μέρος τους Τζόλη και Α. Ζίβκοβιτς (προέρχονταν από τραυματισμούς), με τον Αστέρα πάντως να “σοκάρει” ξανά τον ΠΑΟΚ, με το 2-0 στο 54΄ με τον Λου'ίς Φερνάντεθ. 

Το μόνο που κατάφεραν οι “ασπρόμαυροι” ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1, με τον Α. Ζίβκοβιτς στο 85΄, ενώ λίγο αργότερα μπορούσαν και να ισοφαρίσουν με τον Κρμέντσικ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Κώτσιρας, Άλβαρες, Καστάνιο, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο (84’ Καπίγια, 92’ Ριέρα), Κρέσπι (67’ Τιλίκα), Λουίς Φερνάντεθ (67’ Ιγκλέσιας), Μπαράλες.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο (63’ Μπάμπα), Bιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί (63’ Καγκάβα), Ουάρντα (84’ Σφιντέρσκι), Μουργκ (46’ Α. Ζίβκοβιτς), Λάμπρου (46’ Τζόλης), Κρμέντσικ.

Φωτο από PAOK FC













Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική