Εθνικός Γιαννιτσών| “Θρίλερ” για τη συμμετοχή-Ατματζίδης: “Είναι 50-50”

 





Όλα ανοιχτά είναι για το αν “κατέβει” στο πρωτάθλημα ο Εθνικός Γιαννιτσών. Ως γνωστόν, η διορία της ΕΠΟ είναι ως την Τετάρτη για τα σωματεία, για το αν θέλουν να συνεχίσουν στη φετινή Γ΄ Εθνική ή όχι. Στη δεύτερη περίπτωση υποβιβάζονται στα τοπικά (χωρίς πρόστιμο ή αφαίρεση βαθμών).

Η ομάδα της Πέλλας το... σκέφτεται πολύ και ο πρόεδρος των “κυανόλευκων”, Σάββας Ατματζίδης, σε επικοινωνία με τον soccerpractor επεσήμανε οτι το τοπίο ξεκαθαρίζει ως τη Δευτέρα και οι πιθανότητες είναι σχεδόν μοιρασμένες: 

“Νομίζω οτι οι πιθανότητες είναι περίπου 50-50. Είμαστε πολύ προβληματισμένοι, σε μεγάλο δίλημμα. Ζυγίζουμε καλά τις δυο επιλογές. Ήταν να συνεδριάσουμε το Σάββατο, αλλά λόγω άλλων υποχρεώσεων των συμβούλων, το Δ.Σ. θα μαζευτεί το πρωί της Κυριακής. Πιστεύω οτι θα πάρουμε απόφαση και θα τη γνωστοποιήσουμε Κυριακή ή Δευτέρα. Ως την Τρίτη λογικά όλες οι ομάδες θα ξέρουν τι θα κάνουν”.


ΑΔΙΚΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΓΥΡΟΣ”

Για να συνεχίσει ο ισχυρός άνδρας του Εθνικού:

Η άποψη μου είναι οτι πρέπει να καλυφθούν από την Πολιτεία τα rapid test, οι διαιτησίες και οι μετακινήσεις. Πιστεύω οτι χρειαζόταν παραπάνω χρόνο προετοιμασίας για τις ομάδες. Είναι άδικος ο ένας γύρος. Εμείς έχουμε 4 παιχνίδια εντός και 6 εκτός. Μας αδικεί η καινούρια προκήρυξη”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική