Παγώνης: “Υποχρεωμένοι να τηρήσουμε το χρονοδιάγραμμα με πειθαρχία και χωρίς επιπολαιότητα”

 




Για την ανακοίνωση της ΕΠΟ, για σέντρα στις 28 Μαρτίου, τις ιδιαίτερες συνθήκες και τις κινήσεις του Εθνικού Σοχού μίλησε στον soccerpractor ο προπονητής Γιάννης Παγώνης.

 Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του έμπειρου τεχνικού των “κυανόλευκων”:

Από τη στιγμή που υπάρχει χρονοδιάγραμμα, είμαστε υποχρεωμένοι να το τηρήσουμε, για να είμαστε έτοιμοι για τη σέντρα στις 28 Μαρτίου. Ο Σοχός θα κάνει ότι έκανε και πριν τη διακοπή. Η διοίκηση δηλαδή, με τη μέριμνα και την υπευθυνότητα για τα τεστ. Είμαστε κάθετοι, πρέπει όλοι να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και σοβαροί. 

Θα ξεκινήσουμε και προπονήσεις άμεσα, μετά τα τεστ κορωνοϊού την Κυριακή, πιθανότερα τη Δευτέρα. Δε βάζουμε σε κίνδυνο ούτε εμάς, ούτε στο κοντινό μέλλον τους αντιπάλους μας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το προσέξουν όλοι. 

Είμαστε καιρό... απέξω. Είναι δύσκολη περίοδος. Ακούμε πολλά, αλλά να μη μένουμε στα λόγια. Μακάρι να κατέβουν και να παίξουν όλες οι ομάδες, να είναι ενεργές με τα ρόστερ τους.

 Προσωπικά είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος. Αφού έγινε το πρώτο βήμα, με το άνοιγμα των ομαδικών προπονήσεων, οτι με σοβαρότητα θα γίνουν και τα επόμενα. Δε θέλει επιπολαιότητα και προχειρότητα. 

Όσο για το ρόστερ, ουσιαστικά μεταγραφές θεωρούνται οι Δημητρακούδης και Σωνίτης, που ήρθαν αργά και δεν πρόλαβαν να παίξουν, αλλά και ο Αντωνιάδης, που προερχόταν από τραυματισμό με χιαστό για σχεδόν ένα χρόνο, αλλά πλέον είναι έτοιμος. Βέβαια, μέσα στο Μάρτιο στρατεύονται οι Καραμπατάκης και Ιωαννίδης. Αν χρειαστούν μια-δυο προσθήκες, θα γίνουν μέχρι τα τέλη Μάρτη”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική