Εθνικός Σοχού| “Μεταγραφή” ο Αντωνιάδης, στρατεύονται Κ. Ιωαννίδης-Καραμπατάκης

 




Το πρωί της Κυριακής θα υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού το ποδοσφαιρικό τμήμα του Εθνικού Σοχού, που πιθανότατα θα γυρίσει στις ομαδικές προπονήσεις τη Δευτέρα. 

Ο Γιάννης Παγώνης θα έχει να διαχειριστεί μια νέα τροπή μέσα στο Μάρτιο, αφού στις 17/3 θα παρουσιαστούν για να υπηρετήσουν τη στρατιωτική θητεία τους ο υψηλόσωμος στόπερ, Κώστας Ιωαννίδης , βασικό στέλεχος και με ιδιαίτερη συμμετοχή στις στατικές φάσεις, αλλά και ο μέσος, Νίκος Καραμπατάκης, που επίσης είχε ενεργό ρόλο. 

Έτσι, είναι πιθανό να υπάρξουν αναζητήσεις για μια-δυο προσθήκες, παράλληλα με τις μελλοντικές ενέργειες για διευκολύνσεις στους δυο παίκτες, ώστε να υπολογίζονται περισσότερο (σε πρώτη φάση βεβαίως αυτό δε μπορεί να συμβεί). 

Ταυτόχρονα, εσωτερική μεταγραφή για τους “κυανόλευκους” λογίζεται ο Άγγελος Αντωνιάδης (φωτο, από Χριστίνα Γεωργιάδου). 



Ο νεαρός Δραμινός μέσος, άλλοτε της Δόξας και του Μακεδονικού, είχε σταθεί άτυχος με ρήξη χιαστών πριν περίπου ένα χρόνο. 

Οι μήνες κύλησαν, οι αγώνες δεν διεξήχθησαν αυτό το διάστημα (με μικρή εξαίρεση το σύντομο ξεκίνημα προ διακοπής) και ο Αντωνιάδης τελικά δεν έχασε πολλά ματς. 

Ο ίδιος αξιοποίησε το χρόνο, για να καλύψει το χαμένο έδαφος και πλέον θα “μπει” δυνατά εξαρχής, με την υπόλοιπη ομάδα.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΝΙΤΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥΔΗΣ


Ακόμα δυο παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις και είχαν αποκτηθεί αργά (δεν πρόλαβαν να προσφέρουν πριν τη διακοπή) είναι ο αμυντικός Παύλος Σωνίτης, που ήρθε τελευταίος χρονικά από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, αλλά και ο μέσος, Δημήτρης Δημητρακούδης, που ήρθε λίγο νωρίτερα, ωστόσο, δεν είχε φτάσει έγκαιρα η μπλε κάρτα του από τη Γερμανία. 

Δυο ακόμα “όπλα” για το Σοχό στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

κεντρική φωτο από Σωτήρη Καρασαρίδη-erasitexnika.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική