Ηρακλής| Σκόρερ ο “υποψήφιος απόκτησης” Γιώργος Τσιρλίδης στο πρώτο δίτερμα

 


Ένας από τους υποψήφιους προς ένταξη στον Ηρακλή είναι ο Γιώργος Τσιρλίδης, αλλά είναι μια... ιδιάζουσα περίπτωση.

 Ούτε ακριβώς δοκιμή, αλλά ούτε και τυπικά κλεισμένος. 

Ο 27χρονος Θεσσαλονικιός περιφερειακός επιθετικός, που παίζει και στην κορυφή και στα άκρα και πίσω από τον στράικερ, είχε ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα το φθινόπωρο, λίγο πριν το lockdown, δυο-τρεις προπονήσεις πριν τη φυγή του Γιώργου Ακριτόπουλου. 

Ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε να κάνει προπονήσεις με τους “κυανόλευκους” για περίπου ένα δίμηνο και τον Γενάρη να ξεκαθάριζε αν θα υπέγραφε, για να ενταχθεί τυπικά στο ρόστερ, αλλά ουσιαστικά είχε προσυμφωνήσει προφορικά από τον Οκτώβρη, με το νέο τεχνικό τιμ φυσικά να κάνει ούτως ή άλλως επαναξιολόγηση.

Τα νέα δεδομένα της πανδημίας που μεσολάβησαν μετέθεσαν τις εξελίξεις για το όποιο ξεκαθάρισμα για την επαναφορά στις ομαδικές προπονήσεις, με τον Τσιρλίδη πάντως να μετέχει στα προγράμματα ατομικών προπονήσεων, με έλεγχο μέσω πλατφόρμας, όπως συνέβη με τους παίκτες του Ηρακλή.


Ο Γιώργος Τσιρλίδης ακόμα αγωνίστηκε σε Πιερικό (Β΄ Εθνική), Τύρναβο, Αλμωπό Αριδαίας, Εδεσσαϊκό, Αχαρναϊκό, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Παναργειακό, Ρούβα, Κύπρο, αλλά και σε Σκόπια, Γερμανία και Βέλγιο.

Ο Μπαξεβάνος, που “πέτυχε” λίγο τον Τσιρλίδη σε νεαρή ηλικία, το 2012 στην Αναγέννηση Επανομής (Β΄ Εθνική, με τον παίκτη τότε να είναι κυρίως στην Κ19), θα κάνει γενικά τις εισηγήσεις του για το ρόστερ σύντομα, όχι μόνο για ενίσχυση, αλλά και για αποδεσμεύσεις.

Το Σάββατο έγινε το παρθενικό οικογενειακό διπλό στο Ωραιόκαστρο, δίκην φιλικού ξεμουδιάσματος και βγήκαν συμπεράσματα από το τεχνικό τιμ, όχι μόνο για γενικότερη αξία, αλλά και αγωνιστική κατάσταση στο δεδομένο τάιμινγκ. 

Για την ιστορία, οι “μπλε” κέρδισαν 2-1 τους “πράσινους”, με τους Μαντίκα-Τσιρλίδη να σκοράρουν για τους νικητές και τον Ιορδανίδη για τους ηττημένους. 

Από το πρόγραμμα έλειψαν για διαφορετικούς λόγους οι Κοντέων, Φυτανίδης, Παπαδόπουλος, Πιπερτζής και Χατζηπαναγής.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική