Αγροτικός Αστέρας| Πρώτη συγκέντρωση με ομιλία Χατζηγεωργιάδη-Κατσαβάκη

 



Η παράταση του ολικού lockdown μέχρι τις 8 Μαρτίου για τον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, το “βαθύ κόκκινο”, δεν αφήνει ανεπηρέαστο τον Αγροτικό Αστέρα, που πάντως προσαρμόζεται στις συνθήκες και στα ειδικά δεδομένα, με πειθαρχία και... ευλάβεια, στην τήρηση των αυστηρών μέτρων.

Το Σάββατο στο “Δ. Κοντικάκης” ο Μάκης Κατσαβάκης και οι συνεργάτες του (Απόστολος Κομπόλιας-Στέλιος Ζαρογιάννης) συγκέντρωσαν μετά από μήνες τους παίκτες, για ομιλία, αναδιοργάνωση, να δηλώσουν “παρών”. Να δείξουν οτι είναι έτοιμοι για την επανεκκίνηση. Άπαντες ήταν παρόντες, ενώ ένα από τα θέματα συζήτησης ήταν η εξαιρετική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, μετά τις πρόσφατες βελτιωτικές εργασίες στο “σπίτι” της ομάδας του Ευόσμου. Πολλοί μάλιστα έσπευσαν να βγάλουν φωτογραφίες.

ΟΔΗΓΙΕΣ... ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ “ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”

Στους παίκτες μίλησε για περίπου 20 λεπτά ο πρόεδρος του Αγροτικού, Παύλος Χατζηγεωργιάδης, που έδωσε οδηγίες για τα μέτρα, το υγειονομικό πρωτόκολλο, τον τρόπο που θα γίνονται τα τεστ και γενικά ανέλυσε την κατάσταση, επισημαίνοντας οτι τηρείται στάση αναμονής για την έναρξη πρωταθλήματος. Σύντομη ομιλία είχε και ο προπονητής, Μάκης Κατσαβάκης.

Η διοίκηση των “σταχυοφόρων” βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την ΕΠΟ και σε περίπτωση που εξασφαλίσει την έγκριση και το ειδικό “πράσινο φως”, για μετακινήσεις και διευκολύνσεις από Δευτέρα, ίσως ξεκινήσουν οι προπονήσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος προς την κατεύθυνση της “επαναφοράς” στη δράση. 

Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε οτι ο Αστέρας ήταν από τις ομάδες που έδωσαν από τα λιγότερα συγκριτικά ματς προ διακοπής, μόνο δυο (άλλοι πρόλαβαν τέσσερα), κάτι που δείχνει οτι δεν πρόλαβε να πιάσει ρυθμό, αλλά και οτι θα έχει πιο... φορτωμένο πρόγραμμα, όταν “σφυρίξει” η πρώτη σέντρα.

φωτο Νίκος Γκιοτλής

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική