Ηρακλής| Ετοιμάζει ρελάνς με Ροτζέριο Μάρτινς

 





Μετά την αρνητική τροπή με τον Λυμπέρη Στεργίδη, ο Ηρακλής... οπλίζει για άλλη μεταγραφική “απάντηση”, στο... 90΄ της περιόδου (λήγουν την Τετάρτη οι μεταγραφές). 

Σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor, o Ροτζέριο Μάρτινς, πολύ έμπειρος στην Ελλάδα (στη χώρα μας από το 2005), είναι ο εκλεκτός και δείχνει μια ανάσα από τους “κυανόλευκους”, καθώς οι επαφές προχώρησαν σημαντικά. 

Bασικό εμπόδιο είναι κάποια διαδικαστικά και ο χρόνος που πιέζει, αλλά υπάρχει αισιοδοξία.


 Ο 37χρονος Βραζιλιάνος παίζει... παντού μεσοεπιθετικά και αναμφίβολα μπορεί να αποτελέσει μεγάλο “'όπλο”, για τα στενά όρια της Γ΄ Εθνικής, βάσει βιογραφικού, ποιότητας, εμπειρίας και τεχνικής. 



Ο Μάρτινς μπορεί να παίξει ως “δεκάρι”, στα άκρα της επίθεσης, αλλά και... ψευτοεννιάρι, ή δίπλα στον σέντερ φορ, λύνοντας τα χέρια για κάθε προπονητή. 

Τελευταίος σταθμός του Ροτζέριο Μάρτινς είναι ο Αστέρας Βλαχιώτη, ενώ παλιότερα έπαιξε σε Αστέρα Τρίπολης (συμπαίκτης με Φυτανιδη και Κανακουδη), Εργοτέλη, Λεβαδειακό, Ολυμπιακό Βόλου, Δόξα Δράμας, Πανθρακικό, Νίκη Βόλου και Κύπρο (Άρη Λεμεσού), έχοντας πολλές παραστάσεις και σε επίπεδο Α΄ Εθνικής.



Αν όλα πάνε καλά, ο έμπειρος Λατινοαμερικάνος θα αποτελέσει το δεύτερο και πιθανότατα τελευταίο απόκτημα για την ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου την... εαρινή περίοδο, μετά την έλευση του Δημήτρη Μελικιώτη.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική