Αλμωπός Αριδαίας| Πήρε δανεικό τον Μανίσογλου από την Ξάνθη

 



Ενίσχυση στο “2” για τον Αλμωπό Αριδαίας, που έντυσε στα κυανόλευκα τον Γιώργο Μανίσογλου. 

Ο 19χρονος δεξιός μπακ, με καταγωγή από Χρυσούπολη Καβάλας, έρχεται δανεικός από την Ξάνθη, ενώ ήταν βασικός στην Κ19 του ΑΟΞ. 

Αυτό είναι το έκτο απόκτημα για την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, που αφήνει “παράθυρο” και για έναν επιθετικό ακόμα, στο φινάλε των μεταγραφών.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου από την ομάδα της Πέλλας:

Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας Λουτρά Πόζαρ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μανίσογλου, ο οποίος έρχεται στην ομάδα μας με την μορφή δανεισμού. Ο Γιώργος Μανίσογλου με καταγωγή από την Χρυσούπολη Καβάλας, είναι γεννημένος στις 18 Φεβρουαρίου του 2002, αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή και μέχρι πρόσφατα ανήκε στον Α.Ο Ξάνθη, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, όντας γέννημα θρέμμα της ομάδας της Θράκης. Το νέο μέλος της ομάδας μας αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας Κ-19 και ανταμείφθηκε με την προώθηση του στην ανδρική ομάδα του Α.Ο Ξάνθη και έχει πολλές παραστάσεις με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ελλάδος. Η μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού Αριδαίας Λουτρά Πόζαρ καλωσορίζει τον Γιώργο και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

ME ΛΟΥΣΕΡΟ-ΛΟΜΠΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στον αντίποδα, από τον Αλμωπό αποχωρεί ο μέσος Σπύρος Νικολίτσας, με προορισμό τους Πόντιους Κοζάνης, ακολουθώντας στην έξοδο τους Pablo Soda και Βασίλη Μπαξεβάνο. 

Όσο για το ματς της Τετάρτης, με την Τρίγλια στη Χαλκιδική (δεύτερη σερί έξοδος), νέα πρόσωπα είναι ο Αργεντινός φορ Κριστιάν Λουσέρο και ο Πορτογάλος μεσοαμυντικός, Κάρλος Λόμπα, που κάνουν ντεμπούτο σε αποστολή.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική