Μακεδονικός| “Δάνεισε” τον γκολκίπερ Πρόδρομο Βεζυρίδη στην ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας

 




Την παραχώρηση του αμυντικού μέσου Δημήτρη Αμοιρίδη (αρχικά ήταν δανεικός στον Φοίνικα Πολίχνης) στην Καλλικράτεια με υποσχετική ανακοίνωσε ο Μακεδονικός, όπως προανήγγειλε ο soccerpractor

Παράλληλα, οι “πράσινοι” ενημέρωσαν οτι παραχωρείται με ίδιο καθεστώς, δανεισμού, στην ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας (1ος όμιλος), ο γκολκίπερ Πρόδρομος Βεζυρίδης (γιος του παλαιμάχου Πολυχρόνη, που έπαιζε στην ίδια θέση), ο οποίος γυρνά στα πάτρια εδάφη και παλιά ήταν στην Κ19 της Δόξας. 

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του Μακεδονικού για τους δυο δανεισμούς (για τα γκολπόστ ήδη αποκτήθηκε :

Παραχωρήθηκαν ως δανεικοί οι Αμοιρίδης και Βεζυρίδης

Η διοίκηση του Μακεδονικού ανακοινώνει την προσωρινή παραχώρηση των Δημήτρη Αμοιρίδη και Πρόδρομου Βεζυρίδη σε άλλους συλλόγους ως το τέλος της φετινής σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο 21 ετών μεσοεπιθετικός, Δημήτρης Αμοιρίδης, ενσωματώθηκε στο ρόστερ του Ν.Π.Ο. Νέας Καλλικράτειας, αφήνοντας τον Φοίνικα Πολίχνης στον οποίο δεν πρόλαβε να αγωνιστεί λόγω των συνθηκών της πανδημίας.

Με τη σειρά του, ο συνομήλικος τερματοφύλακας, Πρόδρομος Βεζυρίδης, επιστρέφει στη γενέτειρα του Δράμα και θα φορέσει ως το τέλος της σεζόν τη φανέλα της τοπικής ΑΕ Αμπελοκήπων.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται και στους δύο ποδοσφαιριστές της να παραμείνουν υγιείς και να πετύχουν προσωπικούς και ομαδικούς στόχους στο διάστημα που ακολουθεί με τους συλλόγους που θα αγωνιστούν”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική