Πιερικός| Ανακοίνωσε τα “διαζύγια” με Σαχινίδη-Χαντζάρα

 


Επιβεβαιώθηκαν τα ρεπορτάζ του soccerpractor για την αποδέσμευση του επιθετικού Βασίλη Σαχινίδη και του εξτρέμ Δήμου Χαντζάρα από τον Πιερικό. 

Οι Κατερινιώτες γνωστοποίησαν επίσημα την αποδέσμευση των δυο παικτών, ευχαριστώντας τους για τη συνεργασία (ο πρώτος ήταν πρώτος σκόρερ στην πορεία ανόδου πέρυσι και αρχικά συμφώνησε για ανανέωση, ενώ ο δεύτερος ήρθε την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο και δεν πρόλαβε να παίξει σε επίσημο ματς):

Η ΠΑΕ ΣΦΚ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ και ΧΑΝΤΖΑΡΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ.

Τους ευχαριστούμε για την έως τώρα συνεργασία και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και ότι καλύτερο στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή”. 

Άμεσα αναμένονται εξελίξεις στην ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου για ενίσχυση, ενώ υπενθυμίζεται οτι αποχωρούν και οι Μάρκος Ντούνης (έχει κλείσει από μέρες στην Ιεράπετρα, αλλά δεν ανακοινώθηκε επίσημα ούτε η αποχώρηση του, ούτε η ένταξή του στον ΟΦΙ) και Δημήτρης Παπατολίκας (για επαγγελματικούς λόγους και άλλες υποχρεώσεις του έμπειρου Κατερινιώτη γκολκίπερ).

 *Στη φωτό ο Σαχινίδης με τον γενικό αρχηγό, Μάκη Θεοχάρη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική