Πόντιοι Κοζάνης| “Deal” με Σπύρο Νικολίτσα από Αλμωπό Αριδαίας

 



Τον 28χρονο Αργίτη κεντρικό χαφ, Σπύρο Νικολίτσα, είναι έτοιμοι να αποκτήσουν οι Πόντιοι Κοζάνης, σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor

O έμπειρος μέσος αποχαιρέτησε τον Αλμωπό Αριδαίας, μετά από σχεδόν τρία χρόνια προσφοράς και σημαντικών διακρίσεων και ήδη έκανε την πρώτη προπόνηση την Τρίτη με την ΑΕΠ, που άμεσα αναμένεται να τον ανακοινώσει και επίσημα. 

Ο Νικολίτσας έχει αγωνιστεί και σε Εθνικό Γαζώρου, Αστέρα Τρίπολης, Οδυσσέα Αναγέννησης, Καρπερή Σερρών και Ελπίδα Σκουτάρεως. 

Άμεσα αναμένεται να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Αργεντινού φορ, Φράνκο Σέα (πρώην Παλαιόχωρας Χανίων) και ίσως ενός τερματοφύλακα. 

Υπενθυμίζεται οτι στο ντεμαράζ των προηγούμενων ημερών, η ομάδα της δυτικής Μακεδονίας απέκτησε τους Φωλίνα, Μελιάδη και Κυριαλάνη.

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ NADVORNIK ME OΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

Αγώνας-πρόκληση την Τετάρτη για την ΑΕΠ, που φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Βόλου. Η Κοζάνη φορά τα γιορτινά της για αγώνα επαγγελματικής κατηγορίας μετά από δεκαετίες, με έναν φιλόδοξο αντίπαλο, ενώ ο Τσέχος τεχνικός, Roman Nadvornik, που έκανε τη Δευτέρα την παρθενική προπόνηση, θα κάνει ντεμπούτο στην άκρη του πάγκου.

 Δείτε τις δηλώσεις του Τσέχου στο επίσημο κανάλι των Ποντίων στο youtube


κεντρική φωτο από almopos fc


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική