Αλμωπός Αριδαίας| Ενσωματώνεται αύριο ο Αργεντινός Ezequiel Gallegos

 


Στις 9 Σεπτέμβρη είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Ezequiel Gallegos ο Αλμωπός Αριδαίας, μαζί με τον Pablo Soda, με τον τελευταίο βεβαίως να αποχωρεί. 

Ο 30χρονος Αργεντινός κεντρικός χαφ το τελευταίο διάστημα ήταν στην πατρίδα του και έκανε εκεί προπονήσεις συντήρησης, λόγω συνθηκών covid-19 και γενικότερων διαδικαστικών εμποδίων. 

Ωστόσο, τα ζητήματα επιλύθηκαν και ο Gallegos θα βρεθεί ξανά στην Πέλλα την Τετάρτη, για να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Τυριακίδη και να αποτελέσει ένα ακόμα “όπλο” για τους “κυανόλευκους” στη συνέχεια της Φούτμπολ Λιγκ. 

Mια νέα... ενσωμάτωση και μια εσωτερική μεταγραφή στον κεντρικό άξονα. 

Ήδη ο Λατινοαμερικάνος βρίσκεται στην Αθήνα και θα "πετάξει" μέσα στη μέρα για Θεσσαλονίκη, με τελικό προορισμό την Αλμωπία.

Ο Αλμωπός, μετά την ήττα της πρεμιέρας στην Κατερίνη με δυο πέναλτι από τον Πιερικό (εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τον Κοζανίτη ρέφερι Τσιμεντερίδη), θέλει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα την Τετάρτη, ξανά εκτός έδρας, με την Τρίγλια στη Χαλκιδική. 

Βεβαίως, μετά τους Χαντζάρα, Τούφα, Κολτσίδα, Λουσέρο και Λόμπα, η ομάδα της Αριδαίας αφήνει “παράθυρο” για ακόμα μια προσθήκη στις... καθυστερήσεις, αν μέχρι αύριο προκύψει στο “διάβα” της κάποια ευκαιρία εκτάκτως.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική