Πιερικός| Ανακοίνωσε Κόγιο, Μπαβέλη, Ροβίνα και Γαλανόπουλο

Καρέ μεταγραφών ανακοίνωσε επίσημα και συγκεντρωτικά ο Πιερικός, λίγες μέρες μετά τη λήξη της ανοιξιάτικης περιόδου για τη Φούτμπολ Λιγκ. 

Στα μελανολευκα ντύθηκαν και επίσημα όπως αναμενόταν ο Αρτινος επιθετικός Φώτης Ροβίνας, που ήταν και στην αποστολή του νικηφόρου ματς με τον Θεσπρωτό (πρώην Αναγέννησης Άρτας και Κ19 Καραϊσκάκη), αλλά και ο γηγενής αμυντικός και παλιός γνώριμος, Γιώργος Γαλανόπουλος, που εδώ και καιρό έπαιρνε μέρος στις προπονήσεις.

Επίσης, κάτοικοι Κατερίνης έγιναν οι Χρήστος Κόγιος και Ανδρέας Μπαβελης.



Ο πρώτος είναι εξτρέμ που έπαιζε στην Κέρκυρα και παλιότερα σε Αχαρναϊκό, Κόρινθο, Τριγλια Ραφήνας, Κιθαιρώνα Καπαρελλίου και στην Κύπρο με τον Ερμή Αραδίππου.

Ο Μπαβελης είναι 21χρονος στόπερ με πέρασμα από Αγροτικό Αστέρα, Πανηλειακό, Ερμιονίδα, ΑΟ Καραβά, Ισπανία, αλλά και ακαδημίες Άρη και Ηρακλή.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

 ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Γιώργο Γαλανόπουλο, Φώτη Ρόβινα, Ανδρέα Μπαβέλη και Χρήστο Κόγιο.

Τέσσερα νέα παιδιά τα οποία καλωσορίζουμε και ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Επίσης, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος,  μετά την χθεσινή ομιλία του κ. Αυγενάκη στην βουλή, αισθάνονται  απόλυτα δικαιωμένοι , αφού πλέον άπαντες έχουν αντιληφθεί ότι η συμμετοχή και της ομάδος μας στην Super League 2, προϋποθέτει γερές οικονομικές βάσεις τις οποίες έχουν καταφέρει να βάλουν  διοίκηση και Δήμαρχος, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών. 

Γίνεται σαφές ότι η σημερινή διοίκηση με την στήριξη του Δημάρχου, εργάζεται καθημερινά ώστε να απορροφηθούν οι κραδασμοί των προηγούμενων ετών και να παρουσιαστεί ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ έτοιμος από κάθε πλευρά, στην επόμενη κατηγορία, με μακροπρόθεσμο στόχο την μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας μας.

Επιπρόσθετα, πιστή στις δεσμεύσεις της Παρασκευής η διοίκηση και με εντολή Δημάρχου, εξοφλήθηκαν όλοι όσοι εργάζονται καθώς και οι αμειβόμενοι ερασιτέχνες  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, όπως και ο τεχνικός της 2ης ομάδας της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ".


Επίσης, έπιασε δουλειά από κοινού το τεχνικό δίδυμο των Μάριου Παναγιώτου και Νίκου Θεοδοσιάδη, που θα κάνουν πρεμιέρα στο δύσκολο ματς του Σαββάτου, εκτός έδρας με την Καβάλα.

Οι δύο νέοι προπονητές του Πιερικού, μαζί στα γραφεία της ΠΑΕ. Στη μέση ο μάνατζερ, Παναγιώτης Τσιάρας, που ανάρτησε τη φώτο στα social media

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική