Ποσειδώνας Μηχανιώνας| Άξιος πρωταθλητής στον Β΄ όμιλο, ραντεβού στα μπαράζ για υπέρβαση

 



Σαμπάνιες τίτλου ανοίγει ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας, που εξασφάλισε μαθηματικά το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο, πανηγυρικά και πανάξια, αφού ήταν πρώτος σε όλη τη διάρκεια.

Η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη, με το διπλό στη Θέρμη με 1-0 επί του Θερμαϊκού, ξέφυγε στο +8 από τη δεύτερη θέση, δυο στροφές πριν το φινάλε, δίνοντας αμιγώς διαδικαστικό τόνο στα ματς με Αναγέννηση Γιαννιτσών εντός και Εδεσσαϊκό εκτός.

Εκτός από το... δαχτυλίδι του πρωταθλητή, στους “ψαράδες” μεγάλο στοίχημα είναι η διεκδίκηση της ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες, στα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν με τους άλλους 4 πρωταθλητές του Βορρά, μόλις τελειώσει και τυπικά η κανονική διάρκεια (θα ανέβουν δυο από τους πέντε). 



Όλοι πιστεύουν πλέον στην υπέρβαση, ενώ φέτος ήρθε το κάτι παραπάνω, μετά την περσινή ξέφρενη πορεία του δεύτερου γύρου, που είχε κατάληξη τη δεύτερη θέση.

Η Μηχανιώνα “γράφει” 11 νίκες σε 12 ματς, είναι αήττητη και έχει μόνο μια ισοπαλία στα Τρίκαλα Ημαθίας. 

Κλειδί προς την πορεία τίτλου ήταν οι εντός έδρας νίκες, στα ντέρμπι με Μακεδονικό (πριν τη διακοπή), Θύελλα Σαρακηνών και Αγροτικό Αστέρα, αλλά και η ενίσχυση της προηγούμενης μεταγραφικής περιόδου. 



Να τοι Να τοι ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!

Συγχαρητήρια σε όλους! Στους παίκτες, στους προπονητές, στην διοίκηση και σε όσους ενεργά βοήθησαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ εθνικής! Νίκη 0-1 με τον Θερμαϊκό θερμης και πλέον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται!” τονίζει ο επίσημος Ποσειδώνας στα social media.

Το γκολ που έκανε τη διαφορά για τους πρωταθλητές στη Θέρμη πέτυχε στο 10΄ με σουτ ο Μάριος Δημητρακόπουλος.

"Πρωταθλητες γ εθνικης 2ος ομιλος!Πολλα συγχαρητηρια μαγκαρες μου!Συνεχιζουμε για τα πλει οφ με το ιδιο παθος" ήταν το σχόλιο του επιθετικού, Θάνου Τοπούζη στα social media.

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ: Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, Ράντζα, Τρόκας, Μπατακόιας, Μπαλικτσής, Πασιαρδής, Χαραλαμπίδης, Αθανασιάδης, Κράββαρης, Χατζηιγνατιάδης. Έπαιξαν και οι Σιούτας, Κυριακίδης, Κανέλλης, Μαλλιώτας και Παχούμης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ: Συλλέκτης, Τραχανάς, Αναγνώστης, Λαγόντζος, Χριστοδουλίδης, Βασαΐτης, Δεληζάνος, Πασσαλής, Τοπούζης, Δημητρακόπουλος, Ξανθόπουλος. Έπαιξαν και οι Αζούδης, Μπλάτζιος, Γιαννούσης και Σφέτκος.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική