Εδεσσαϊκός| “Πλήρης στήριξη σε όλους”

 




Να ξεπεράσει το ντεφορμάρισμα, που φέρνει την ιστορική ομάδα κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, θα επιδιώξει ο Εδεσσαϊκός στα τέσσερα τελευταία ματς, για να κρατηθεί στην κατηγορία. Η διοίκηση των “πράσινων” υψώνει ασπίδα προστασίας, στηρίζει άπαντες, όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου που εκδόθηκε και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης, σε τεχνικό τιμ και παίκτες, μέχρι τέλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “τριαινοφόρων”:

ΠΛΗΡΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 

Μετά το χθεσινό βραδινό Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, σύσσωμα όλα τα μέλη αποφάσισαν πως όλοι μαζί και με συσπείρωση μπορούμε να αντιστρεψουμε το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων. Πιστευοντας απόλυτα στις ικανότητες της ομάδας αφήνουμε πίσω τα άτυχη αποτελέσματα, στηρίζουμε πλήρως τον προπονητή, το τεχνικό team και φυσικά όλους τους ποδοσφαιριστές και κάνουμε μια καινούργια αρχή ξεκινώντας από το παιχνίδι της Κυριακής”.



Η ομάδα της Πέλλας μετά τις ήττες του τελευταίου διαστήματος από Αετό Βαρβάρας, Καλλικράτεια και Νίκη Αγκαθιάς (οι δυο τελευταίες εντός και “πόνεσαν” περισσότερο, βάσει των σκορ), έμεινε "κολλημένη" στους 14 βαθμούς, καθώς εξέτισε και το ρεπό της, ενώ τον τελευταίο μήνα έχει να επιδείξει μόνο το τρίποντο με τον ουραγό ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (1-0) και νωρίτερα τον Εθνικό Γιαννιτσών (3-1 με ανατροπή). 

Η ομάδα του Βάιου Στεργιόπουλου, που είναι στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού (ή +4 αν τελικά υποβιβαστεί μια ομάδα λιγότερη, όπως ακούστηκε ανεπίσημα), έχει δύσκολο πρόγραμμα ως το τέλος, αφού τα τρία από τα τέσσερα ματς είναι με ομάδες της πρώτης τριάδας. 


Συγκεκριμένα, κατά σειρά θα αντιμετωπίσει τους Αγροτικό Αστέρα (εκτός), Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων (εντός), Θύελλα Σαρακηνών (εκτός) και Ποσειδώνα Μηχανιώνας (εντός). 

Θα χρειαστεί σίγουρα αποτελεσματικότητα και ψυχραιμία, αφού τα περιθώρια για τους Εδεσσαίους έχουν στενέψει και ουσιαστικά ακυρώθηκε το καλό ξεκίνημα (αντίστροφα από την προηγούμενη τριετία, ενώ και η σεζόν φέτος έχει ιδιαιτερότητες, με διεξαγωγή ενός γύρου και μεγάλη διακοπή στο μεσοδιάστημα). 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική