Παντζιαράς: “Να σκαρφαλώσει και άλλο ο Μακεδονικός στη βαθμολογία”

 




«Τέτοιες φάσεις φτιάχναμε σε όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν είχαν επιτυχή κατάληξη». 

Τάδε έφη ο Ανδρέας Παντζιαράς, μετά το ευρύ 5-1 του Μακεδονικού επί του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των “πράσινων”, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Ο Μακεδονικός επικράτησε με σκορ 5-1 επί του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, παίρνοντας τη δεύτερη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα, και ετοιμάζεται για το 3/3 στην εμβόλιμη αγωνιστική (26/05, 17:00) στην έδρα της Νίκης Αγκαθιάς.

Ο προπονητής του Μακεδονικού, Ανδρέας Παντζιαράς, μίλησε στο makedonikos.gr για τις επιλογές του στο γήπεδο κόντρα στον ΠΑΟΚ, τα νέα πρόσωπα και τη… διάθεση ενόψει Αγκαθιάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε…

Είδαμε να αλλάζεις τον σχηματισμό σε 3-4-3 αντί του 4-3-3 που χρησιμοποιούσε η ομάδα. Θέλεις να εξηγήσεις την επιλογή σου;

«Είχαμε κάποιες απουσίες, ήταν η πρώτη φορά που παίξαμε έτσι, το δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα. Σίγουρα κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και με τις επιστροφές των τιμωρημένων θα σχεδιάσουμε ανάλογα τη στρατηγική μας για τα επόμενα παιχνίδια».

Όλα τα γκολ της ομάδας ήταν σχεδόν ίδια. Πρόκειται για τυχαίο γεγονός ή όχι;

«Όλα ήρθαν από συνεργασίες, με τις οποίες φτάσαμε πολύ εύκολα σε εκτελέσεις από πολύ κοντινή απόσταση. Είναι κάτι που το έχουμε καταφέρει αρκετές φορές και σε άλλα παιχνίδια αλλά δεν είχαμε την επιτυχή κατάληξη όπως στο τελευταίο».

Είδαμε να αγωνίζονται πρόσωπα που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής: Γάκης, Γκάρας, Ανδρεάδης και ο μέχρι πρότινος τραυματίας Κεφαλάς. Τι κρατάς από την εμφάνιση τους;

«Θετική η εικόνα και των τριών παιδιών. Βέβαια σε ένα πιο απελευθερωμένο παιχνίδι, όταν η νίκη είχε πια εξασφαλιστεί από νωρίς. Κρατάμε την εμφάνιση και το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε»

Είναι η πρώτη φορά που ο Μακεδονικός έκανε δύο συνεχόμενες νίκες φέτος. Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Νίκη Αγκαθιάς. Με νίκη, ο Μακεδονικός εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία και μάλιστα πλησιάζει κι άλλο τις πρώτες θέσεις. Είναι έτοιμη η ομάδα να ξεμπερδέψει από τα δυσάρεστα σενάρια;

«Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που παίζει το τελευταίο της χαρτί ίσως για την παραμονή. Προηγήθηκε αλλαγή προπονητή που ευνόησε πολύ τη Νίκη, παίρνοντας δύο εκτός έδρας νίκες με άμεσους ανταγωνιστές της. Κι εμείς, όμως, έχουμε τώρα δύο συνεχόμενες νίκες και θέλουμε να σκαρφαλώσουμε κι άλλο στη βαθμολογία και να πετύχουμε στην Αγκαθιά τη νίκη μέσα από μια καλή εμφάνιση».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική