Ηρακλής Αμπελοκήπων| “Διαζύγιο” με Σπύρο Μπαξεβάνο, κλείνει τη σεζόν με Θαλή Θεοδωρίδη

 


Ο Θαλής Θεοδωρίδης, που ήταν βοηθός τόσο του Σπύρου Μπαξεβάνου, όσο και του Γιώργου Ακριτόπουλου στην αρχή της σεζόν, θα είναι ο προπονητής που θα κλείσει τη χρονιά φέτος για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. 

Οι “κυανόλευκοι” έμειναν εκτός στόχου της ανόδου, μετά το εντός έδρας 0-0 με τον Άρη Αβάτου, που έφερε το “μείον 7” από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Ορφέα Ξάνθης, δίνοντας ουσιαστικά διαδικαστικό τόνο στα τρία τελευταία ματς. 

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος αποτελεί παρελθόν, όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα.

Αναλυτικά οι επίσημες ανακοινώσεις του Ηρακλή Αμπελοκήπων:

ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΩΣ ΦΙΛΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.

Λύση συνεργασίας κοινή συναινέσει !!!

Το Δ.Σ. του Ηρακλή, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας , με τον προπονητή Σπύρο Μπαξεβάνο .

Ο Σπύρος ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον ΗΡΑΚΛΗ και κατάφερε να διατηρήσει την ενότητα και τη συνοχή της ομάδος . Όλοι όσοι είμαστε στον ΗΡΑΚΛΗ τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του , ελπίζοντας οτι κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν .

Από την άλλη ο Σπύρος Μπαξεβάνος ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του Ηρακλή αλλά και του ποδοσφαιρικού τμήματος μηδενός εξαιρουμένου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε.

Τους παίκτες για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν από την πρώτη μέρα που ήταν μαζί.

Αλλά και όσοι στάθηκαν δίπλα του στην προσπάθεια και πιστεύει ότι η ομάδα θα καταφέρει να ανέβει στα επαγγελματικά σαλόνια σε βάθος χρόνου.

Σπύρος Μπαξεβάνος: Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμένα να δουλέψω ξανά στον Ηρακλή.


ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΘΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

Το ΔΣ ανακοινώνει ότι χρέη προπονητή από σήμερα αναλαμβάνει ο Θαλής Θεοδωρίδης και του εύχεται καλή επιτυχία για την συνέχεια.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΛΗ…

Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης (1992), κάτοχος UEFA PRO, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2012 παρακολούθησε σεμινάριο της UEFA στη Φλωρεντία της Ιταλίας και τον Μάιο του 2013 παρακολούθησε σεμινάριο της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας.

Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην U-20 της Δόξας Δράμας με επόμενους σταθμούς του τη βουλγαρική ΒΗΦ (Γ’ & Δ’ Εθνική), τον Παύλο Μελά (Δ’ Εθνική), τον Αγγερικό Ζακύνθου (Δ’ Εθνική), τον Αρη Λεμεσού και τον ΑΠΣ Ζακύνθου (Δ’ Εθνική).

Ως προπονητής ξεκίνησε την περίοδο 1997-1998 από τον Αγγερικό (Δ’ Εθνική), ενώ την επόμενη σεζόν διετέλεσε βοηθός και πρώτος προπονητής της Ζακύνθου (Δ’ Εθνική). Από την περίοδο 2000-2010 διετέλεσε προπονητής τμημάτων υποδομής (U11, U13, U15, U17, U20) σε Άρη και ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια διετέλεσε προπονητής στον ΠΟ Μουδανιών Χαλκιδικής (Δ’ Εθνική), αλλά και στον Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης στα οποία ήταν τεχνικός υπεύθυνος.

Το 2015 διετέλεσε προπονητής στην ΑΕ Καλλονή

Το 2016 προπονητής στον Άρη Λεμεσού

Το 2018 προπονητής Απόλλων Σμύρνης και από το 2020 (καλοκαίρι) στον Ηρακλή”.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική