Δόξα Δράμας| Επαφή της επιτροπής των μετόχων με τον υποψήφιο επενδυτή, Χρήστο Λάλα

 




Ανακοίνωση εξέδωσε η επιτροπή μετόχων της Δόξας Δράμας (απαρτίζεται από τους Πατσιούρα, Παπαλάμπρου, Πιταράκη, Λιανό, Δάντζερα και Δεβρίκη), για τη δια ζώσης επαφή το Σάββατο, για περίπου μιάμιση ώρα, με τον Χρήστο Λάλα. 

Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας, που θέλει να εμπλακεί στα κοινά των “Μαυραετών” και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Στουτγκάρδη, ανέλυσε το πλάνο του και έπεσαν στο τραπέζι το όνομα υποψήφιου τεχνικού διευθυντή (είναι Μακεδόνας, αλλά όχι Δραμινός), ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθεί με πόστο και στέλεχος που είχε πρότερη ανάμειξη στην ομάδα (την τελευταία πενταετία). 

Αυτή η κίνηση δείχνει ως η μόνη επίσημα εκδηλωμένη και υπάρχει κινητικότητα για τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ, αλλά φημολογείται οτι υπάρχουν μίνιμουμ δυο κινήσεις ακόμα (η μια από την πόλη, η άλλη με Έλληνα εκπρόσωπο αλλά πιθανότατα εκπορευόμενη από εξωτερικό).

Aναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι μέτοχοι για τη συνάντηση με τον Χρήστο Λάλα στη Δράμα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Πιστή στη δέσμευση μας για απόλυτα διαφανείς διαδικασίες και υποχρέωση ενημέρωσης των μετόχων και φιλάθλων της ομάδας μας, ανακοινώνουμε ότι χθες πραγματοποιήθηκε στη Δράμα πρώτη συνάντηση των μελών της Επιτροπής με τον κ. Λάλα, ο οποίος εκδήλωσε επίσημα το ενδιαφέρον του για την απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ. Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, παρουσιάστηκε από την ενδιαφερόμενη πλευρά το πλάνο για τη διοικητική δομή και το αγωνιστικό τμήμα, καθώς και οι τρόποι υλοποίησης του. Οι συζητήσεις θα συνεχισθούν από την ερχόμενη εβδομάδα σε λεπτομερέστερα θέματα. Επίσης, η Επιτροπή έλαβε εγγράφως από το σχήμα «ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΕΣΗ» πρόταση ανάληψης της Διοίκησης της ΠΑΕ, μαζί με σχέδιο βιωσιμότητας της. Τις επόμενες ημέρες θα καθορισθεί συνάντηση και με τους εκπροσώπους αυτού του σχήματος. Για κάθε εξέλιξη η Επιτροπή θα ενημερώνει τους μετόχους και τους φιλάθλους”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική