Καλλικράτεια| Τέλος εποχής για Κάλφα

 



Τίτλοι τέλους στην Καλλικράτεια μετά από μια τριετία (σε δυο θητείες, μετά το ενδιάμεσο πέρασμα του Δημήτρη Σίτσα) για τον Δημήτρη Κάλφα στον πάγκο, μετά και τον υποβιβασμό της ομάδας στα τοπικά της Χαλκιδικής, σύμφωνα με το epsm24.gr.

Αναλυτικά το δημοσίευμα, με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του απερχόμενου προπονητή του ΠΟΝΚ, που αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του:

Mετά από 3 χρόνια στον πάγκο της Καλλικράτειας ο κύκλος του Δημήτρη Κάλφα έκλεισε, με τον νεαρό coach να αποχωρεί από τον σύλλογο της Χαλκιδικής.

Μαζί με τον Δημήτρη Κάλφα αποχώρησε επίσης και ο βοηθός του Γιώργος Αλέξης, με την ομάδα πλέον της Καλλικράτειας να βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέου προπονητή.




Ο ίδιος ο Δημήτρης Κάλφας πάντως κατά την αποχώρηση του, θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Καλλικράτειας για τη συνεργασία, τονίζοντας:

«Περάσαμε 3 χρόνια πολύ καλά στη Καλλικράτεια. Πραγματικά ευχαριστώ όλη τη διοίκηση του κυρίου Καραπαναγιώτη, από τη πρώτη μέρα που ανέλαβα, περάσαμε ωραίες στιγμές αλλά σίγουρα με ένα κακό τέλος στο οποίο σίγουρα οι λόγοι είχαν να κάνουν με το εξωαγωνιστικό κομμάτι. Όλα αυτά τα χρόνια πέρα από την επαγγελματική σχέση που είχαμε, αποκτήσαμε και προσωπικές σχέσεις με τους ανθρώπους της Καλλικράτειας, που θα μείνουν για πάντα. Για μένα η Καλλικράτεια είναι κάτι περισσότερο από μια απλή ομάδα, την αγάπησα σαν δική μου ομάδα και εύχομαι να επιστρέψει άμεσα στη Γ εθνική. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές μου που κάτω ακόμα και από αντίξοες συνθήκες δουλέψαμε για να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική