Βέροια| Γυρνά στο τιμ ο Ματζιαρίδης, συνεχίζει ο Γκίτκος

 


Έντονο ημαθιώτικο “άρωμα” θα έχει το τεχνικό επιτελείο της Βέροιας σε σχέση με πέρυσι.

 Εκτός από τον γηγενή Αλέξανδρο Βεργώνη (στενός τεχνικός συνεργάτης, σταματώντας πρόσφατα το ποδόσφαιρο), συνεργάτες του Καβαλιώτη Παύλου Δερμιτζάκη θα είναι ο Βεροιώτης και παλιός γνώριμος γυμναστής Γιάννης Ματζιαρίδης, που δούλευε μέχρι πρότινος στον Διαγόρα Ρόδου, ενώ συνεχίζει ο γυμναστής τερματοφυλάκων, Θόδωρος Γκίτκος. 

Στο επιτελείο βρίσκεται ο επίσης ντόπιος, Χρήστος Βοργιατζίδης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τη “Βασίλισσα” του Βορρά, που μετά την έλευση των Δημόπουλου και Γαβριηλίδη “φουλάρει” για νέες μεταγραφές:

Η ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει ότι συμπληρώθηκαν τα μέλη της προπονητικής ομάδας. Συνεργάτες του Παύλου Δερμιτζάκη τη νέα χρονιά, εκτός από τον Αλέξη Βεργώνη, θα είναι ο Γιάννης Ματζιαρίδης ως γυμναστής, ο Θόδωρος Γκίτκος ως προπονητής τερματοφυλάκων και ο Χρήστος Βοργιατζίδης ως γυμναστής αποκατάστασης. Όλοι οι συνεργάτες του προπονητή είναι από την Βέροια”.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Παράλληλα, η Βέροια εξέδωσε ανακοίνωση και για τα “κλεισμένα” φιλικά:

Την Τετάρτη 4 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Βέροιας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Οι προπονήσεις τις πρώτες ημέρες θα διεξαχθούν στο Ταγαροχώρι ενώ παράλληλα οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις (οι παίκτες θα εξεταστούν από τον καρδιολόγο Βασίλη Τσίλη και τον ορθοπεδικό Νικόλαο Χαυτίκη ενώ εργομετρικά θα περάσουν στο κέντρο S.M.A..R.T Physio στην Θεσσαλονίκη).

Το πρώτο φιλικό της Βέροιας προγραμματίστηκε για την Παρασκευή 13 Αυγούστου με αντίπαλο τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων. Η Βέροια θα δώσει άλλο ένα φιλικό πριν το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Θα αντιμετωπίσει την ομάδα Κ23 του ΠΑΟΚ το Σάββατο 21 Αυγούστου.

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί και φέτος στον Βώλακα. Η Βέροια θα ανέβει στο ορεινό χωριό του νομού Δράμας την Δευτέρα 23 Αυγούστου και θα μείνει εκεί μέχρι το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου. Στον Βώλακα, η Βέροια θα δώσει φιλικές αναμετρήσεις με την Δόξα Δράμας το Σάββατο 28 Αυγούστου και με το Παραλίμνιο την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου. Με την ολοκλήρωση των προπονήσεων στον Βώλακα, η Βέροια θα μεταβεί στην Ξάνθη και θα δώσει φιλικό με την τοπική ομάδα το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου.

Μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας στον Βώλακα, η αποστολή θα επιστρέψει στην βάση της και θα συνεχίσει τις προπονήσεις στην Βέροια. Άλλα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί είναι, με τον Ολυμπιακό Βόλου στις 11 Σεπτεμβρίου και με τον Μακεδονικό στις 15 Σεπτεμβρίου. Αναζητείται αντίπαλος για ένα ακόμη φιλικό στις 10 Σεπτεμβρίου.

Η έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου. Νωρίτερα, την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθούν τα πρώτα παιχνίδια για το κύπελλο Ελλάδος”.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική