Αγροτικός Αστέρας| Δυνατή υποψηφιότητα από Κώστα Γαλτσίδη

 




Με πολλές αξιώσεις για τον πάγκο του Αγροτικού Αστέρα δείχνει να "παίζει" πλέον ο Κώστας Γαλτσίδης, σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor

Το θέμα δείχνει αρκετά προχωρημένο και μάλλον φαντάζει ως το πιθανότερο σενάριο και αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία θα πρόκειται για μια διπλή ανατροπή. 

Αφενός γιατί αρχικά ο έμπειρος Καλαμαριώτης τεχνικός ανακοινώθηκε οτι ανανεώνει με τη Θύελλα Σαρακηνών (πέρυσι οδήγησε τους “πειρατές” στην τιμητική δεύτερη θέση) και αφετέρου γιατί στο... κατώφλι της ομάδας του Ευόσμου έδειχνε ο Κώστας Καζάνας για τον πάγκο, με... παραπάνω από προχωρημένες επαφές (δείχνει και εκείνος στη λίστα, μαζί με άλλες περιπτώσεις). 

Ωστόσο, φαίνεται πως τις τελευταίες ώρες τα δεδομένα άλλαξαν άρδην και υπήρξε διαφοροποίηση σκηνικού και μεγάλη “στροφή”. 

Ο Γαλτσίδης, που είχε δεχτεί κρούση από τους “πράσινους” και περίπου πριν ένα μήνα, φέρεται να πείστηκε για το πλάνο και δείχνει σε καλό δρόμο στις συζητήσεις με την ομάδα των δυτικών συνοικιών, ενώ τελικά ανατράπηκε ο σχεδιασμός στη Θύελλα, από την οποία παραιτήθηκε μέσα στην Πέμπτη, όπως ενημέρωσε το pellasports.gr. 

Ο Κώστας Γαλτσίδης παλιότερα στην προπονητική του καριέρα εργάστηκε σε Αναγέννηση Επανομής (Β΄ Εθνική), Τρίγλια, Κιλκισιακό (δούλεψε σε σεζόν ανόδων από το τοπικό με αμφότερους), Κ19 Απόλλωνα Καλαμαριάς (είναι παλαίμαχός του, όπως και του Μακεδονικού), Αχιλλέα Τριανδρίας και Ποσειδώνα Καλαμαριάς.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική