Μακεδονικός| “Σφραγίζει” την εστία με Στέφανο Γουναρίδη

 


Θωρακίζεται στα δοκάρια ο Μακεδονικός, που δίνει τη φανέλα με το “1” στον Στέφανο Γουναρίδη, με πολλές παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, για την αναπλήρωση του κενού που αφήνει ο Δημήτρης Γρηγοριάδης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των “πράσινων” για τον πρώην γκολκίπερ του Πανσερραϊκού, που αποτελεί το δεύτερο απόκτημα μετά τον στόπερ, Κώστα Βασιλείου:

Τα «γάντια» του Μακεδονικού στον Γουναρίδη


Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Στέφανο Γουναρίδη!

Ο Θεσσαλονικιός πορτιέρο «κουβαλά» χρόνια εμπειρίας από τις μεγαλύτερες κατηγορίες, αγωνιζόμενος και στη Super League, για λογαριασμό του ΟΦΗ και του Άρη.

Πιο συγκεκριμένα, στο βιογραφικό του ύψους 191 εκατοστών Γουναρίδη βρίσκει κανείς τα ονόματα των Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αγροτικού Αστέρα (δύο θητείες), Καβάλας, ΟΦΗ (SL), Άρη (SL), ΑΟ Επισκοπής Ρεθύμνου, Εθνικού Ν. Αγιονερίου, Απόλλωνα Παραλιμνίου, Πιερικού (πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική και άνοδος) και Πανσερραϊκού (Football League).

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Στέφανο στην ομάδα και του εύχεται υγιή σεζόν, με επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο!”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική