Αναγέννηση Γιαννιτσών| Προς ανανέωση με Γυριχίδη

 


Συνάντηση με τη νέα διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών, που αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα και επισήμως, είχε ο φετινός τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Γυριχίδης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor, υπήρξε ταύτιση απόψεων και ουσιαστικά πολύ προχωρημένες επαφές ανανέωσης, που αγγίζουν τα όρια της προφορικής συμφωνίας. 

Όλα δείχνουν, αν δεν υπάρξουν συγκλονιστικά απρόοπτα, ότι άμεσα θα ανακοινωθεί η παραμονή του Γιαννιτσιώτη τεχνικού, ο οποίος ήδη παρέδωσε έκθεση για το φετινό ρόστερ. 

Σε εκκρεμότητα είναι το θέμα συνεργατών του στο επιτελείο, ενώ σύντομα θα ξεκαθαρίσει και το φετινό μπάτζετ, ώστε να ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός. 

Πρωτοβουλίες για την επόμενη μέρα στο Δ.Σ. δείχνει να παίρνει ο Νίκος Παπουρτζής (που όπως φαίνεται να έχει ενεργό ρόλο στη νέα διοίκηση), ενώ η προετοιμασία μάλλον θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 9 Αυγούστου. 

Τέλος, οι Τσότρας και Πανταζής έχουν πρόταση από τον Τηλυκράτη Λευκάδας, στον οποίο θεωρείται αρκετά πιθανό να συνεχίσουν την καριέρα τους.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηρακλής| Η πρώτη σύσκεψη της επιτροπής γηπέδου

Έτοιμος για το «PAOK MONTREAL» ο Θέμελης, ολοκληρώθηκε η εκπαίδευσή του

Οι ευχές Γκαρσία-Πουρλιοτόπουλου για «PAOK MONTREAL» και Θέμελη (vids)