Αναγέννηση Γιαννιτσών| Οι σκέψεις για την “ιδιαίτερη” αξιοποίηση Γκαρακλίδη και Καραογλανίδη

 



Ξεκίνησαν οι επαφές για το “στήσιμο” του νέου ρόστερ στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, μετά την ανάδειξη νέας διοίκησης με πρόεδρο τον Νίκο Παπουρτζή και την ανανέωση με τον προπονητή Γιάννη Γυριχίδη. 

Οι “κυανόλευκοι” θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν μεγάλο μέρος του κορμού, αλλά και να αποκτήσουν αρκετούς ταλαντούχους και φιλόδοξους παίκτες από το νομό Πέλλας και ελάχιστους έμπειρους, που θα είναι σε θέση να δώσουν το κάτι παραπάνω. 

Οι Τσότρας και Πανταζής δείχνουν να οδεύουν προς τον Τηλυκράτη Λευκάδας, ενώ επαφές γίνονται για την πρόσληψη γυμναστή. 

Παράλληλα, ο γκολκίπερ Αβραάμ Καραγλανίδης αναμένεται να έχει διπλό ρόλο, αφού αφενός θα ανανεώσει ως τερματοφύλακας και αφετέρου δείχνει έτοιμος να αναλάβει και την εκγύμναση των πορτιέρο. 

Την ίδια στιγμή, ο Θωμάς Γκαρακλίδης, που έχει άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις ως γυμναστής, είναι πιθανό να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να αναλάβει συνεργάτης του Γυριχίδη στο επιτελείο, κάτι που θα ξεκαθαρίσει άμεσα. 

Σε κάθε περίπτωση, λόγω άλλων υποχρεώσεων αναμένεται να φύγει από την Αναγέννηση ως παίκτης (ίσως συνεχίσει στο τοπικό, αλλά “παίζει” πιο δυνατά να μείνει ως μέλος του προπονητικού τιμ).


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική