Aπόλλων Παραλιμνίου| Νέο “πακέτο” με Διαμαντή Κωνσταντινίδη και Θανάση Ηλιόπουλο

 



Την απόκτηση του 16χρονου Σερραίου μέσου, Διαμαντή Κωνσταντινίδη, που έπαιζε στον Εθνικό Σιδηροκάστρου, ανακοίνωσε ο Απόλλων Παραλιμνίου. 

Παράλληλα, την ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη θα ενισχύσει επίσημα όπως αναμενόταν και ο Σερραίος Θανάσης Ηλιόπουλος, 17χρονος επιθετικός, που έπαιζε στην Κ19 του Απόλλωνα Σμύρνης και θήτευσε ξανά στο Παραλίμνιο. 

Ο νεαρός έπαιρνε ήδη μέρος σε προπονήσεις και φιλικά.

Αναλυτικά τα δελτία Τύπου του Απόλλωνα:



Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του, με τον Διαμαντή Κωνσταντινίδη. Ο Διαμαντής κατάγεται από τις Σέρρες, είναι γεννημένος στις 07/03/2005 και αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ. Ο Διαμαντής προέρχεται από τον Εθνικό Σιδηροκάστρου, τον οποίο ευχαριστούμε για την παραχώρηση του παίχτη. Παρά το νεαρό της ηλικίας του , φαίνεται έτοιμος να αποτελέσει ενεργό μέλος της φετινής ομάδας. Διαμαντή καλώς ήρθες στην ομάδα μας , σου ευχόμαστε υγεία και να δείξεις τις αρετές σου στους αγωνιστικούς χώρους.



Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του , με τον Θανάση Ηλιόπουλο. Ο Θανάσης κατάγεται από τις Σέρρες , είναι γεννημένος στις 09/03/2004 και αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός. Ο Θανάσης έχει ξαναπαίξει στην ομάδα μας ενώ πέρσι άνηκε στην Κ19 του Απόλλωνα Σμύρνης. Έχει πολύ ταλέντο και πολύ ποδοσφαιρικό θράσος και αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στον προπονητή. Θανάση καλώς ήρθες και πάλι στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική πρόοδο”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική