Πιερικός| Κάτοικοι Κατερίνης οι Παπουτσίδης και Καρβούνης

 


Δυο μεταγραφές από τον Αστέρα Βλαχιώτη ανακοίνωσε ο Πιερικός. 

Ο λόγος για τον 24χρονο Κοζανίτη μέσο, Τάσο Παπουτσίδη, που καλύπτει αρκετές θέσεις και τον συνομήλικό του στόπερ, Γιώργο Καρβούνη. 

Ο Παπουτσίδης (στη φωτο) έχει αγωνιστεί και σε Κ20 Ολυμπιακού, Μακεδονικό Φούφα, ΑΕΠ Κοζάνης, Βέροια, Εδεσσαϊκό, ενώ ο Καρβούνης σε Κ20 Ηρακλή, Κ20 Κέρκυρας, Αστέρα Πετριτή, Θεσπρωτό, Καταστάρι Ζακύνθου και Ηρόδοτο. 

Παράλληλα, οι “μελανόλευκοι” περιμένουν την ενσωμάτωση των Μπουόλι-Εμπουσί (Καμερουνέζοι, ο πρώτος φορ που ανανέωσε από πέρυσι και ο δεύτερος “κλεισμένος” στόπερ), ενώ ανέφεραν οτι έχουν συμφωνήσει με δυο μέσους, από Σερβία και Αζερμπαϊτζάν.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ομάδα της Κατερίνης:


Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν με ικανοποίηση την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών.

Παίκτες της ομάδας μας είναι ο Γιώργος Καρβούνης (γεν. 1997, κεντρικός αμυντικός) και ο Αναστάσιος Παπουτζίδης (γεν. 1997 μεσοεπιθετικός).

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία και το (Π) στο στήθος!

Επίσης να πληροφορήσουμε τους φίλους της ομάδας μας, ότι έχουμε συμφωνήσει με Σέρβο αμυντικό χαφ, παίκτης ομάδας Α΄εθνικής Σερβίας και με Αζέρο μέσο παίκτη ομάδας Α΄εθνικής Αζερμπαϊτζάν, οι οποίοι θα ανακοινωθούν μόλις υπογράψουν τα συμβόλαια τους.

Τέλος ο Φλορεντίν Μπουόλι και ο συμπατριώτης του κεντρικός αμυντικός που θα ανακοινωθεί μόλις υπογράψει, αναμένονται την άλλη εβδομάδα στην Κατερίνη”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική