Γ.Σ. Ηρακλής| Στο “κυανόλευκο” περίπτερο στη ΔΕΘ ο Υπουργός Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρας
Το περίπτερο του Γ.Σ. Ηρακλής στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Χρήστος Σταϊκούρας.
Μάλιστα, τιμήθηκε από στελέχη των “κυανόλευκων” για τη συνεισφορά του στον Ημίθεο και ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος, δεδομένου οτι με τη δική του υπογραφή δόθηκε λύση και πήρε μεγάλη ανάσα ο σύλλογος, με ψήφιση διάταξης για απαλλαγή του Ηρακλή από βάρη προηγούμενων ετών.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Γ.Σ. Ηρακλής:
“Το περίπτερο του Γ.Σ. Ηρακλής επισκέφθηκε ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, που τιμήθηκε για την συνεισφορά του από τους εκπροσώπους του Συλλόγου. Ο Γ.Σ. Ηρακλής τον ανακήρυξε επίτιμο μέλος, καθώς ως Υπουργός Οικονομικών έδωσε λύση με την υπογραφή του στο πρόβλημα του Συλλόγου που τον ταλάνιζε για πολλά χρόνια. Μάλιστα έχοντας προετοιμαστεί του παρέδωσαν και μια φανέλα μπάσκετ με το όνομα του, προκαλώντας του έκπληξη αλλά και ευχαρίστηση.
Να σημειώσουμε ότι με νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών στις 5 Φεβρουάριου, ψηφίστηκε η διάταξη που απάλλαξε τον Συλλόγου μας από τα βάρη των προηγούμενων ετών”.
Yπενθυμίζεται οτι το περίπτερο του Ηρακλή στη ΔΕΘ είχε επισκεφτεί τις προηγούμενες μέρες και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, τον οποίο επίσης ιθύνοντες της ομάδας ευχαρίστησαν για την προσφορά του στην ψηφοφορία για την τροπολογία που αφορούσε άμεσα τους Θεσσαλονικείς.
Στα αγωνιστικά, η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη αντιμετωπίζει την Τετάρτη τη Δόξα Δράμας, στο γήπεδο της Μηχανιώνας, θέλοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις (αποκορύφωμα η νίκη στη Βέροια).
Άμεσα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στα μεταγραφικά, με τον μέσο Μιχάλη Μαρινάκη (πρώην Δόξας Δράμας και Κ19 ΟΦΗ) να παραμένει σε πρώτο πλάνο, συνεχίζοντας τις προπονήσεις με τους “κυανόλευκους”.
Φωτό από Γ.Σ. Ηρακλής


Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου