Μακεδονικός| Ανακοινώθηκε ο Αγαθοκλής Πολύζος

 




Και επίσημα ντύθηκε στα πράσινα όπως αναμενόταν ο Αγαθοκλής Πολύζος, που έπαιρνε ήδη μέρος σε προπονήσεις και φιλικά με τον Μακεδονικό. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της δυτικής Θεσσαλονίκης για τον 22χρονο αμυντικό χαφ, που έχει αγωνιστεί σε Κ20 ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκό, Αλμωπό Αριδαίας και Κύπρο:

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αγαθοκλή Πολύζο.

Ο 22χρονος μέσος αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ, ενώ μπορεί να εκτελέσει με επιτυχία και χρέη κεντρικού αμυντικού.

Έμαθε ποδόσφαιρο στην Ακαδημία της Σιάτιστας, εξελίσσοντας το παιχνίδι του στον ΠΑΟΚ, όπου βρέθηκε σε ηλικία 12 ετών, φτάνοντας ως την ομάδα Κ20.

Η καριέρα του στο ανδρικό ποδόσφαιρο τον βρήκε να φορά τις φανέλες του Αλμωπού Αριδαίας, του Πανσερραϊκού και της Καρμιώτισσας και του Ακρίτα Χλώρακας στην 2η κατηγορία της Κύπρου.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Αγαθοκλή στους κόλπους της «πράσινης» οικογένειας και του εύχεται μια υγιή σεζόν με επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο”.

Άμεσα αναμένεται να κλείσουν θετικά και τα θέματα των Ασήμογλου και Πουρνάρα, ενώ την Κυριακή πιθανότατα η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη θα δώσει εκτός έδρας φιλικό με τον Εθνικό Σοχού.

φωτο από Makedonikos FC


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική