Δόξα Δράμας| Γκολ και θέαμα με Θερμαϊκό Θέρμης, 5-2 και πρώτη νίκη (vid)

 




Παρθενική και εμφατική νίκη για τη Δόξα Δράμας. Οι “Μαυραετοί” άνοιξαν λογαριασμό στα τρίποντα για φέτος επικρατώντας με 5-2 του Θερμαϊκού Θέρμης στη Δράμα, μετά από ένα “ανοιχτό” και χορταστικό παραγωγικά παιχνίδι. 

Οι γηπεδούχοι, με πειστική εμφάνιση, πρόσφεραν γκολ και θέαμα και στα δυο ημίχρονα, παρουσιάζοντας επιθετική πολυφωνία. 

Δυο γκολ πέτυχε ο “μαέστρος” Αλέξανδρος Κόντος για την ομάδα του Σπύρου Φιλίππου, μοιράζοντας και μια ασίστ, ενώ από μια φορά βρήκαν δίχτυα οι Χατζηκυριάκου (άξιος συμπαραστάτης επιθετικά, πρώτο χρονικά ομαδικό γκολ στο πρωτάθλημα, έδωσε και ασίστ), Στάικος και Ομασέρε. 





Οι “πράσινοι” των Τάσου Δούμα και Βασίλη Μπούρκα με δυο γκολ στο διάστημα 60΄-75΄ μετέτρεψαν προσωρινά το 3-0 σε 3-2, αλλά η Δόξα έδειξε ψυχραιμία και διεύρυνε στο τέλος το προβάδισμά της, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επιτυχία, με δυο ακόμα τέρματα.

ΚΛΕΙΔΙ” ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ 2-0 (18΄)

Καθοριστικό για την έκβαση του ματς ήταν το γρήγορο 2-0, που έδωσε “φτερά” στους Δραμινούς. 

Στο 8΄ ο Χατζηκυριάκου με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ λίγο μετά, στο 18΄, ο Νίκος Στάικος μετά από γύρισμα του Άρη Ιορδανίδη πέτυχε το 2-0, που ήταν το σκορ του ημιχρόνου. 

Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε σε 3-0 στο 50΄, όταν ο Κόντος σε αντεπίθεση μετά από ασίστ του Χατζηκυριάκου πέρασε και τον Βεζυρίδη και χρίστηκε σκόρερ. 



Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν να μπαίνουν ξανά στο ματς, με το 3-1 του Πουρνάρα με πέναλτι στο 60΄ (θεωρήθηκε από τη Δόξα πολύ τραβηγμένη απόφαση, το κέρδισε ο Μαυρομάτης από τον Ομασέρε), αλλά και το 3-2 στο 75΄, με κεφαλιά του Βενιζέλου. 

Ακολούθως, οι “Μαυραετοί” ανέβασαν ξανά ταχύτητα, φτάνοντας στο λυτρωτικό 4-2 στο 84΄ με κεφαλιά του Νιγηριανού, Ρόμπου Ομασέρε, που προωθήθηκε, μετά από φάουλ του Κόντου, ενώ ο Αλέξανδρος Κόντος διαμόρφωσε το τελικό και ευρύ 5-2, στο 88΄ με σουτ.

Ευκαιρία για τη Δόξα, που είχε αρκετές τελικές, έχασε ο Χατζηκυριάκου στο 55΄, ενώ ο Θερμαϊκός απείλησε με τους Ηλιάδη (78΄) και Μαυρομάτη (80΄). Διαιτησία: Δραγούσης (Κιλκίς) – Μαυρίδης, Παπαδόπουλος (Κιλκίς).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Κολιοφούκας, Τάσιος (76' Γεωργιάδης), Ιορδανίδης, Χατζηκούρτης, Ομασέρε, Τζανουλίνος, Ρούτσης (85΄ Κυριακίδης), Στάικος (60΄ Μπαρέττας), Στ. Θεοδοσιάδης, Χατζηκυριάκου (76' Παναγιώτου), Κόντος.

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ: Βεζυρίδης, Αγγελίδης, Ράντζα (40΄ Στυλιανού), Σιούτας, Αναστασιάδης (30΄ Πουρνάρας), Τρόκας, Πασιαρδής (46΄ Ηλιάδης), Κυριακίδης, Κράββαρης (60΄ Βενιζέλος), Διαμαντίδης (60΄ Δημητριάδης), Μαυρομάτης.








Φωτο FC Doxa Dramas-Χριστίνα Γεωργιάδου


Δείτε το βίντεο του dramasport.gr με τα καλύτερα στιγμιότυπα


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική