Κοζάνη| “Διαζύγιο” με Κερλίδη, ανέλαβε ο Παπαβασιλείου

 


Αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο της Κοζάνης, με τον Γιάννη Κερλίδη να αποτελεί παρελθόν. 

Στη θέση του Ημαθιώτη, οι “ερυθρόλευκοι” συμφώνησαν για την τεχνική ηγεσία με τον Κατερινιώτη, Σάκη Παπαβασιλείου (είχε συμφωνήσει με την Καβάλα αν έπαιζε στη Β΄ Εθνική), που έχει εργαστεί σε Πιερικό (τελευταίος σταθμός), Ιάλυσο Ρόδου (δυο άνοδοι με Κατερινιώτες και Ροδίτες την τελευταία τριετία), Καραϊσκάκη Άρτας, Χανιά, Ολυμπιακό Βόλου, Νέστο Χρυσούπολης, Αιγινιακό και Βατανιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τους Κοζανίτες, που προσέλαβαν για γυμναστή τον Καβαλιώτη Γιάννη Κασκαμπανιώτη, στενό συνεργάτη του Παπαβασιλείου το τελευταίο διάστημα:

Το Δ.Σ. του ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου ο οποίος αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα μας στην φετινή της πορεία και τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει εξαρχής, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Super League 2.
Ο έμπειρος τεχνικός με ποδοσφαιρική και προπονητική θητεία σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι ένας καταξιωμένος προπονητής έχοντας διαγράψει αξιοσημείωτη πορεία στην προπονητική του σταδιοδρομία, πραγματοποιώντας ένα απίστευτο ατομικό ρεκόρ στο πανελλήνιο έχοντας καταγράψει από τις 16/12/2018 μέχρι 04/04/2021 34 νίκες 7 ισοπαλίες 1 ήττα, 108 τέρματα υπέρ και μόλις 7 τέρματα κατά, κατακτώντας το πρωτάθλημα με τις ομάδες Ιαλυσός Ρόδου και Πιερικό. Ο νέος προπονητής της ομάδας μας ΦΣ Κοζάνη ταυτίζεται απόλυτα με την φιλοσοφία και τους στόχους της ομάδας μας την δεδομένη στιγμή.
Μαζί με τον Σάκη Παπαβασιλείου προπονητής φυσικής κατάστασης αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Κασκαμπανιώτης.
Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κοζάνης, τους ευχόμαστε να είναι υγιείς, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες για την ομάδα μας με αφοσίωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί”.








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική